Nmagról kizárásra kerültem mivel nem léptem be 8 héten keresztül, ingyenesen visszakerülhetek az oldalra valahogyan?
5 dollár (1700 forint) amiért cserébe visszatérhetsz, ez semmi. Közben ki tudja hány milliónyi cuccot szedtél már össze amiért semmit nem fizettél.
Csináld ahogy jónak látod, a felelősség a végén a tiéd. Itt mondják el, hogy mennyire biztonságos a dupla acc (mert az inaktivált még létezik, csak nem férsz hozzá), ha a végén majd kivágnak.
Ma már nem olyan egyszerű bejutni, úgy hogy fizess, ha akarod még használni az oldalt.
Az, hogy régi vagy új gép tök mindegy, cserélhetsz gépet az oldal nem tiltja. De a dupla acc. az ha észre veszik repül az új és a régi profilod is kérdés nélkül.
És jó esetben még azt is kitiltják egy hónapra aki meghívott.
Szerintem ez sem tiltott, ha két külön gépről nyomjátok. Mondjuk ezt nem árt feltüntetni a profilodban, hogy pl."Brutal93 a testvérem, közös IP címet használunk."
Mi egy account-on osztozunk, mindenki tölt amit akar, egy saját mappába. De mondjuk ez egy kiszuperált gép amolyan házi szerver, főleg erre használjuk.
De a jelenlegi helyzetedben fizetnék, hogy állítsák vissza a profilodat. Semmi közöm hozzá, de így lehet továbbra is Ncore-od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!