Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nmagról kizárásra kerültem...

Nmagról kizárásra kerültem mivel nem léptem be 8 héten keresztül, ingyenesen visszakerülhetek az oldalra valahogyan?

Figyelt kérdés
Levelezés utján is megerősítették, hogy csakis ha fizetek kapom vissza a fiókomat. Esetleg elképzelhető, hogy kegyelmet kapok a jövőben valamikor? Ha új regisztrációval létrehozok egy új fiókot, akkor mire kell figyelnem, hogy ne bannoljanak? Ugyan azt a számítógépet használnám, mivel másikkal nem rendelkezem és ugyan azt az internetes hozzáférést is. Köszönöm a válaszokat!
febr. 13. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Fizesd ki, nem éri annyit a trükközés. Ha egyszer megerősítették hogy nincs más módszer, akkor nem lesz.
febr. 13. 13:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Mivel nem sokára veszek új számítógépet, nem szeretnék nekik fizetni. Az új számítógép elég lenne az új fiók használatához?
febr. 13. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:

5 dollár (1700 forint) amiért cserébe visszatérhetsz, ez semmi. Közben ki tudja hány milliónyi cuccot szedtél már össze amiért semmit nem fizettél.

Csináld ahogy jónak látod, a felelősség a végén a tiéd. Itt mondják el, hogy mennyire biztonságos a dupla acc (mert az inaktivált még létezik, csak nem férsz hozzá), ha a végén majd kivágnak.

febr. 13. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Ma már nem olyan egyszerű bejutni, úgy hogy fizess, ha akarod még használni az oldalt.

Az, hogy régi vagy új gép tök mindegy, cserélhetsz gépet az oldal nem tiltja. De a dupla acc. az ha észre veszik repül az új és a régi profilod is kérdés nélkül.

És jó esetben még azt is kitiltják egy hónapra aki meghívott.

febr. 13. 18:00
 5/9 A kérdező kommentje:
De akkor ezek alapján a családomban senki se regisztrálhat innentől kezdve mert egy háztartásban élünk?
febr. 13. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sem tiltott, ha két külön gépről nyomjátok. Mondjuk ezt nem árt feltüntetni a profilodban, hogy pl."Brutal93 a testvérem, közös IP címet használunk."

Mi egy account-on osztozunk, mindenki tölt amit akar, egy saját mappába. De mondjuk ez egy kiszuperált gép amolyan házi szerver, főleg erre használjuk.

De a jelenlegi helyzetedben fizetnék, hogy állítsák vissza a profilodat. Semmi közöm hozzá, de így lehet továbbra is Ncore-od.

febr. 13. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt viszont nem tudhatod, hogy a rendszer figyeli, flaggeli és értesíti-e a modokat, hogy egy tiltott/felfüggesztett profil környezetéből történt egy új fiók regisztrálása. Nem kézzel szokták kifésülni a 400 ezer felhasználó közül a dupla regeket, hanem egy szkriptnek kell figyelnie, mert így hatékony.
febr. 14. 07:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már jópofizol, legalább helyesen írnád le: nem "Nmag", inkább "nMag"
febr. 14. 09:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak lusta voltam/vagyok.
febr. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!