Most komolyan a messenger direkt így rontja el lejjebb magát? vagy bug?
Ma reggel néhány ismerősömnél ez a szöveg jön: " A Messenger fokozott bíztonságot állított be ennél a chatnél. Üzeneteket és hívásokat végpontok közötti titkosítások védi"
kapásból 3-4 ismerősömnél megjelent ez az ki írás, másoknál nem, a szüleimet megkérdeztem azt mondták ilyet nem tapasztaltak, teszt próbából egyik isimnek képeket, és nem úgy küldi hogy elküldtem x valahány képet, hanem kártya lapok hasonlattal egymásra küldi, vagy egyessével, illetve ha új eszközön nézzem meg esetleg mjd, akkor nem lesznek láthatók, törölve lesznek, hiába a pin-kód megadásával, legalább is a súgóban ez állt, .
Mi ez az örület, haldoklik a messenger, vagy ez így marad örökké?
Folyamatosan kapcsolják be mindenkinél hónapok óta.
Eddig arra panaszkodtak az emberek hogy nem biztonságos a Messenger mert kiszivárognak a privát üzeneteik. Most meg arra panaszkodnak hogy biztonságos. Nem lehet a kedvükre tenni.. 🙄
#5: elmúlt 8 órában kb. 30× a nappló szerint.
kb. ennyiszer nyitottam meg a messengert.
minden alkalommal generál egyet, szerencsére PIN kérését már sikerült kikapcsolni mert azt is mindig kérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!