Facebook: külföldi csoportokból érkező bejegyzések teljesen automatikus magyar fordítása?
Tagja vagyok külföldi csoportoknak, azt szeretném, ha ezekből a csoportokból származó bejegyzések már automatikusan magyar nyelvre fordítva kerülnének elém.
Tudom hogy az automatikus fordítóknak is megvan a hibája, de nekem ez fontos lenne.
Beállításoknál ahol meg lehetett adni, hogy az automatikus fordítás milyen nyelvre történjen, bejelöltem a magyar nyelvet, de csak bizonyos, pl. külföldi ismerőseimtől érkező bejegyzésekre hajtódik végre a fordítás.
Lehet, hogy lehet ilyet, de talán egyszerűbb, ha ezt a bővítményt használod: [link]
Sok beállítási lehetősége van, de beállíthatod úgy, hogy mindent azonnal fordítson, amire ráviszed az egeret (nálam a Ctrl aktiválja), meg hogy mekkora betűméret, milyen széles címke. Az Advanced fülben akár a magyar hozzászólásaidat is azonnal lecseréli angolra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!