Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az eddig számos szerteágazó...

Az eddig számos szerteágazó hivatalos dokumentumaimat a Wordben, hogyan tudnál mappában elmenteni?

Figyelt kérdés
Sajnos nincsen erre ismeretem. Kérem aki tud segítsen. Köszönöm szépen.
tegnap 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Első körben próbáld meg elmagyarázni részletesebben, hogy mit akarsz, mert így nem sokat értünk belőle.
tegnap 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Bírósági iratokat szerkesztettem, de sokat a Wordben És azokat amikor elmentettem mindig az első sorban írt pár szónak a mentése látszik, de ha rákattintok akkor megnyillik. Mivel sok sok ilyen iratom van, de mindre szükségem lehet még öt évig szeretném ezeket megőrizni, de így rengeteg helyet foglal,Egy mappába szeretném ezeket elmenteni.
tegnap 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a fájlok automatikus elnevezése miatt van. Ha nem adsz meg semmit, akkor az első pár szót ajánlja fel. Megnyitod a mappát, és átnevezed arra amire akarod, a tartalmát nem fogja ez befolyásolni és módosítani sem.

Ugyanezeket a megtartandó fájlokat áthelyezed egy mappába (kijelölés után: kivágás, új mappában beillesztés), hogy együtt legyenek.

Rengeteg helyet biztos nem foglal, a szöveges fájlok mérete nagyon kicsi. Rengeteg fájlból állhat, ha mindenről külön dokumentumot csináltál.

tegnap 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Pedig 1379 A 4 lapom van összesen.Ennyit melyikre célszerű elmentenem a válaszok közül,
tegnap 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Így nehéz bármit mondani látatlanul. Azok a fájlok most is egy mappában vannak, ha ugyanoda mentetted őket. Ha nem, akkor össze kell szedni és egy mappa áthelyezgetni a fájlokat.

Ha az is probléma hogy automatikus nevet kaptak és nem derül ki belőle a tartalmuk, azt csak egyesével tudod átnevezni, miután megnyitottad és megnézted a tartalmát, majd bezártad a dokumentumot (használatban lévő fájlt nem lehet átnevezni).

tegnap 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a segítést!
tegnap 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!