Youtube-on miért nem tudok "külső linket" beszúrni a videó leírásba?
Hogy érted, hogy külső? Milyen típusú videóba?
Shorts videó leírásába és kommentjei közé azért nem lehet, mert sokan így próbálták átirányítani a nézőiket a hosszú videókhoz, és ezt egyszerűbben oldotta meg (ha akarod leírhatom hogyan). Míg van aki hamis linkeket adott meg, vagy épp azon keresztül verte át a nézőket, ezért nem lehet már oda. És nem sokára (vagy már most is) a rendes videó leírásába se lehet majd.
Hát elérhetőségeket akartam megadni a videó leírásában, insta pl.
Nahát, ezeket nem is tudtam!
De akkor hogy lehet hozzáadni az elérhetőségeket? Tiktok, facebook linkekre gondolok.
2# 1-es vagyok
Belépsz a YT studioba (telefonon külön le kell tölteni), aztán bal oldalt a "testreszabás" menü pontra kattintasz. Ott fent az "alapvető adatok" fülre kattints. És ott ahogy görgetsz le, van olyan opció, hogy linkek. Oda kell beilleszteni ezeket, és majd megjelennek a csatornád profilján és a névjegy fülben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!