Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jártál már a darkweben?

Jártál már a darkweben?

Figyelt kérdés
Mit láttál? Találtál igazán durva dolgokat?

#Sötét imternet
jan. 22. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
A darkweb 3/4-e scam és bullshit.
jan. 22. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
hogy kell oda felmenni?
jan. 22. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Ja. Onnan rendeltem a házi rabszolgámat.
jan. 22. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Persze. Nagyon egyszerű: Beállítások menü/Megjelenítés/Sötét mód.
jan. 22. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Olyan félelmetes tartalmat találtam a darkweben, mint a BBC darkwebre tükrözése oroszra fordítva, hogy az ottani cenzúrát megkerülve is tudják olvasni a BBC híreit az oroszok.
jan. 22. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Jártam, persze, és nem, nem találtam durva dolgokat, mert nem is kerestem. Normális országban normális célra semmi haszna nincs, minden elérhető a nyilvános neten is.
jan. 22. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Alapból úgymond durva dolgokat nem nagyon látni semmit, kb odáig jutottam, hogy hidden wiki, aztán ott megnéztem az oldalak linkjeit, a nagy része politikai dolgok, meg hasonló konteok stb, a másik része meg tiltott szerek ilyesmik, szóval kb 2 percig volt érdekes a dolog, aztán pá.
jan. 22. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Nézd meg Muta videóit, a dark weben járkálgat(ott régebben)
jan. 23. 02:38
 9/10 anonim válasza:
Jártam 2 éve járok fel mondhatni napi szinten
jan. 31. 20:37
 10/10 SIDLER22 ***** válasza:

Sokan túl misztifikálják ezt a DarkWeb dolgot. Mindenki azt hiszi, hogy ott "durva" dolgokat lehet találni. Az a helyzet, hogy a DarkWeb arra van, hogy elrejtsd a személyazonosságodat. Mind a szolgáltatói oldalról mind a megtekintői oldalról. Minden máshoz amihez nem szükséges rejtőzködés, az a normál neten megy ugyanis könnyebben megtalálható és gyorsabb is.

Fegyvereket meg drogot árulnak rajta illetve anonim újságok osztanak meg rajta az államoknak nem tetsző híreket (rendőri túlkapás az USA-ban meg hasonlók...). Ezen kívül van néhány általános web szolgáltatás megvalósítva rajta anonim formában (E-mail tárhely, fájl tárhely, fórumok...) meg van egy pár kereső meg hidden wiki amik 90%-ban már nem is üzemelő weboldalakat mutatnak.

Egyszer egyik barátom kíváncsiságból próbált megtekintésre illegális tartalmat beszerezni. Eleve ezek a tartalmak még DarkWeben is baromira cenzúrázva vannak (már ha egyáltalán beszélhetünk itt bármiféle közös felületről), de ezen kívül szokásosan át kellett vergődnie magát a millió egy Bitcoin fizetős meg már rég nem üzemelő linkeken. Nem sokkal később belebotlott egy olyan anyagba ami után inkább úgy döntött, hogy ezt a témát hanyagolja.

Szóval konklúzió: Ha igazán "durva" dolgokat akarsz látni, inkább keress valamilyen rejtett/anonim Messenger csopit vagy Discord szervert vagy akármi ilyesmit. Sokkal durvább dolgokat szoktak megosztani egy-két ilyen random csoportokba mint DarkWeben. A DarkWeb inkább egy olyan dolog amin célcímre mész fel. Nem igazán tudsz rajta effektíven böngészni meg keresgélni. Beszerzed az onion linket az előbb említett DeepWeb-es csoportokból vagy haveroktól papírfecnin vagy QR kód formájában és oda fel tudsz menni megnézni azt a tartalmat ami olyan durva, hogy még a csoportba se osztotta meg senki.

máj. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!