Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Darkweben lehet szerezni...

Darkweben lehet szerezni megjelenés előtt játékot?

Figyelt kérdés
Elgondolkodtam rajta ha már mindent is lehet találni darkweben nem lehet véletlen megjelenés előtt játékokat szerezni? Körbe néztem fórumokon de sehol nem írtak ilyenről gondoltam rákérdezek itt. :D

2021. márc. 17. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom aki ilyet be tudna szerezni, annak nem ér annyit az egész macera hogy lebukjon.
2021. márc. 17. 20:48
 2/11 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
93%
Nekem van ncore om ott van olyan, hogy pl egy film egy nappal hamarabb kikerül, de egy játéknál azért fizetnél, hogy 2 nappal hamarabb játszhass??? nem éri meg
2021. márc. 17. 20:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hónapokkal előbb. Például Diablo 4-et most. :D
2021. márc. 17. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen apróságokhoz nem kell illegális kereskedelem bocsátkozni. Ha valaki lehúzta már alpha vagy beta teszterként, akkor cs.rin.ru -ra ki is kerül kb azonnal.

Az említetthez nem volt se alpha se béta tesztelői hozzáférés még, de gondolom ez is always online lesz mint a 3, tehát szerver emulátor is kéne, arra meg kiadás után is sokat kell várni. Felejtsd el ennél.

2021. márc. 17. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hónapokkal a megjelenés előtt? Akkor egy olyan félkész béta verziós lehet csak.
2021. márc. 17. 22:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen béta verziókra gondoltam vagy demok, egyébként köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2021. márc. 17. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Az űrgolyhók c. filmet már akkor kiadták kalóz kazettán, mikor még forgatták a filmet.:)
2021. márc. 17. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ahhoz az kéne, hogy valaki szó szerint kilopja a játékot... Anno HL2 kapcsán volt egyik leghíresebb eset, igaz ott nem az egész játék került ki de ahhoz épp elég, hogy amiatt csúszott maga a megjelnés is.

Meg más kérdés hogy darkneten mire akár 20-30gn-ot leszedegetsz szerintem megőszülsz.

2021. márc. 17. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennek egy-két évtizede még talán lett is volna realitása. De most, amikor nem, hogy ráhagyás, meg "tökölés" nincs a játék elkészülte és a kiadása között, de sokszor félkészen adják ki a játékot, és a kiadás másnapján már jön a gigabájtos patch, mert annyira megfeszített a munkatempó, akkor egy játékot hónapokkal a kiadása után beszerezni lehetetlen. 20 éve, amikor a kész játékot még hetekig tesztelték kiadás előtt, ez nem volt elképzelhetetlen. MA legfeljebb egy félkész valamit tudnál megkaparintani, ami az elképzeléseddel ellentétben nem úgy félkész, hogy 99%-ban játszható, csak esetleg egy-két karakter designján, meg a játéktér kialakításán kicsikét változtatnak, hanem úgy, hogy valószínűleg el sem indulna a gépeden, vagy ha mégis, akkor teljesen játszhatatlan lenne az egész.
2021. márc. 18. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el. Max akkor ha valaki kilopja, de ha már lopja, akkor inkább a forráskódot lopja el, azt meg anniyért adná, hogy átlagember nem fizetné meg. Amúgyis sok játékot még megjelenés után se érdemes játszani, várni kell vele egy évet, mint a Cyberpunk pl, nem, hogy megjelenés előtti bétával..

"Elgondolkodtam rajta ha már mindent is lehet találni darkweben" Az biztos. Főleg átb.szást ha nem figyelsz oda honnan és mit veszel.

2021. márc. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!