Youtube-on miért nem kapok értesítést a feliratkozásokról és ha valaki lájkolta a videómat?
Figyelt kérdés
jan. 20. 17:58
2/8 A kérdező kommentje:
#1 hogy lehet beállítani?
jan. 20. 18:12
3/8 anonim válasza:
Soha nem kaptál arról értesítést, ha valakinek tetszett a videód. Feliratkozásról csak akkor kapsz értesítést, ha nyilvános a feliratkozás.
4/8 anonim válasza:
Hogy érted hogy feliratkozásról?
Ha úgy, hogy valaki feliratkozik rád, akkor ahogy 3-as írta, csak akkor ha az illetőnek nyilvánosra van állítva a feliratkozás.
Ha úgy hogy feliratkozol, és látni akarod, hogy mikor tesz fel új tartalmakat, akkor nyomd be a csengőt.
Like-ról meg nem kapsz értesítést, nézegesd magadnak ha kíváncsi vagy rá (gondolja a YT - igaza van), az meg hogy kitől, az teljesen lényegtelen, nem?
5/8 A kérdező kommentje:
#3 és #4 köszi az infókat, ezeket nem tudtam!:) Csak más platformoknál ezeket általában tudja az ember, és furának találtam, hogy itt nem kaptam értesítéseket. De akkor nem nálam volt a baj:)
jan. 20. 19:04
6/8 anonim válasza:
Ha én feliratkozok valahova akkor az adott csatorna látja a profilomat vagy csak annyit lát hogy +1 új feliratkozó??
7/8 A kérdező kommentje:
#6 ha jól értelmeztem az eddigieket, akkor csak akkor látják, ha nincs privátra állítva ez a profilodon. Azt ezek szerint egyáltalán nem jelzi, hogyha ilyen privát profil iratkozik fel.
jan. 20. 22:45
8/8 anonim válasza:
A csengőre kattnál a YT nem minden esetben küld értesitést, ott választani kell, hogy az összes videóról kérsz-e értesitést. Vagyis a csengő felett legyen meg a 2 ferde vonalacska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!