Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookról jött egy e-mail,...

Facebookról jött egy e-mail, hogy valaki a fiókom jelszavának alaphelyzetbe állítását kérte. Ez mit jelent, hogy lehet? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Jeleztem, hogy nem én voltam és változtattam jelszót. Ilyet még nem láttam. Azóta nem érzékeltem semmilyen furcsaságot.

jan. 15. 05:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valaki ráment az elfelejtett jelszó lehetőségre és beírta az e-mail címed vagy telefonszámod.
jan. 15. 06:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete én is kaptam kétszer, míg nem tud belépni addig nincs gáz.
jan. 15. 06:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Annyi internetes csalás, feltörés, rosszat hallani.
jan. 15. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyen kellően bonyolult a jelszó, betűk és számok, mellé ne használd ugyanazt a jelszót több helyen.
jan. 15. 08:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Ennek szerintem mindenkinél természetesnek kellene lenni, hogy egy helyen csak az adott jelszó és minden máshol más jelszó van megadva. Mindenhol hosszabb és bonyolult jelszót használok.

Köszönöm a hasznos tanácsot, remélem sokan így adják meg jelszavaikat.

jan. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!