Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért horribilis a Youtube...

Miért horribilis a Youtube sebessége?

Figyelt kérdés
Mostanában annyira lassú, hogy már nevetséges szinten áll, de más oldalak normálisan működnek. Muszáj letöltenem minden videót, amit meg akarok nézni, mert lehetetlen a Youtube-on nézni őket.
2024. jan. 13. 16:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Bunkóságok nem érdekelnek, azokat akár meg is tarthatják, akik csak ezért járnak fel az oldalra. Köszi a normálisaknak.
2024. jan. 13. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálam működik rendesen, mind androidon, illetve laptopon böngészőből is.

Mobilnetem van kizárólag, az átlagos sebesség kb. 80-120 Mbit lefelé és kb. 20-30 felfelé.

2024. jan. 13. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Neked gépen van baj vele, telefonon semmi változás.
2024. jan. 13. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ott a géppel lesz valami probléma, nem az oldallal. Nézd meg másik böngészőben, vagy letiltott kiegészítőkkel is, lehet ott akad össze valamivel.
2024. jan. 13. 16:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Chrome és Edge van fent, mindkettő ilyen sajnos. Töröltem a chache-t az előbb, de ugyanaz. Nem csak a betöltéssel van baj, hanem mindennel az oldalon, pl kommentek betöltése, írása, és kb bármi más itt.
2024. jan. 13. 16:23
 6/9 anonim válasza:
Nekem sem működik rendesen. Nagyon lassú a videók betöltése, asztaligépen. Telefonon illetve TV-n rendesen működik.
2024. jan. 15. 13:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Érdekes módon most a semmiből megoldódott, vagy legalábbis úgy tűnik. Nem változtattam semmit semmin azóta. Lehet, hogy az oldalnak volt baja, vagy ilyesmi...
2024. jan. 18. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Írtak olyasmiről, hogy a reklámblokkolók miatt korlátoznak:

[link]

2024. jan. 18. 14:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Haha "bünteti". Tipikus oldal... Inkább letöltöm a videókat annyival, hogy beírok a link elé annyit, hogy ss és már le is van töltve. De inkább nem is néznék youtube-on semmit, ha reklámokat kellene néznem. Arra ott a tévé.
2024. jan. 19. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!