Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen hatással van a fiatalok...

Milyen hatással van a fiatalok személyiségére, ha nagyon sok pénzt keresnek tiktokon?

Figyelt kérdés
Rövid idő alatt lesznek népszerűek, és a párbajokból a legjobbak 3-4 milliót keresnek havonta tisztán. Megtanulja becsülni az a fiatal, (épphogy a 18-at betöltötte) a könnyen jött pénzt?

2024. jan. 12. 01:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg természetesnek veszi, hogy szinte idegenek küldözgetnek neki ajándékokat. ( Ami nagyon sok pénzbe kerül, és át lehet váltani pénzre) Néha több tízezres, százezres ajándékokat. Mondjuk ez is magas nekem, hogy miért küld valaki ekkora összegeket neki, még ha idővel a kedvencévé is vált. Nem irígykedem, mert én így képtelen lennék bárkitől is pénzt, illetve ajándékokat elfogadni, bár úgy néz ki, egyre elfogadottabb lesz, és az ajándékozott tiktokernek semmi ellenérzése sincs ezzel kapcsolatban. Nekem ez nagyon gáz lenne, ha a pénzért nem nyújtanék semmit, vagy nagyon keveset. De nem tudom, ha ott lennék a heti top 10-es heti listán, vajon akkor is így gondolnám-e? Ti mit gondoltok erről?
2024. jan. 12. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
3-4 millió, persze. Azért erről megkérdezném Whisper Tont is. Magamutogatós tinikből elég van az interneten, akik pénzt kunyerálva a semmiért ülnek és pofáznak a kamera előtt. Ugyan melyik hülye fizetne nekik annyit? Ha valóban igaz az, hogy most már tiktokkal is lehet pénzt keresni (mert egyre többet hallom ezt), akkor az max egy cigire meg egy hellre lesz nekik elég. Legalább is nagyon remélem.
2024. jan. 12. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Ha valaki azt látja, hogy munka nélkül is tud pénzt keresni, az valószínűleg ellustuláshoz vezet.
2024. jan. 12. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

Pár éve még a youtube-ta hitte azt a sok tízéves, hogy abból lesz milliomos.

Most a tiktok nevű trash-gyárról hiszik ugyanezt.

2024. jan. 12. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

Akik ennyit keresnek, eleve annak köszönhetik a népszerűségüket, hogy anyuci-apuci is milliomos. (Ld. Forstner Csenge, Whisper Ton)

Luxusba születtek, és azért nézik őket a lüke kistinik, mert már a kezdetekkor fel tudtak vágni azzal, amit a szüleik megteremtettek.

2024. jan. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!