A google térkép tele hibával miért nem lehet javítani?
Lehet javítani/jelenteni, még ha nem is olyan szabadon, mint az openstreetmap-et.
Egy több milliós nagyváros lemaradt a térképről?
Vagy Pécs és Prága szomszédos városok rajta?
🤔
Útra vonatkozó hibás adatok kijavítása
Nyissa meg a Google Térkép alkalmazást számítógépen.
Kattintson a bal felső sarokban található Menü Menü elemre.
A bal oldalon kattintson a Térkép szerkesztése majd Út hozzáadása vagy javítása lehetőségre.
A térképen válassza ki a kijavítani kívánt utat.
A bal oldalon ellenőrizze a kiválasztott útszakaszt.
Az „Adatok szerkesztése” részben válassza ki a javítani kívánt információ típusát, majd adja meg a javítást.
Kattintson a Kész majd Küldés elemre.
Sajnos ez az opció már nem létezik!
A javítási lehetőségről annyit, hogy egyszer beküldtem egy rakás javítást a környékemen. Rossz helyre bejelölt emlékművek, elírt üzletnevek, pontatlan útszakaszok.
7 évvel rá kaptam egy email üzenetet, hogy hurrá, nagyon kedvelik a turisták az emlékművet az új helyen... Csakhogy az akkor már jó két éve megszűnt létezni, lévén lebontották időközben. Természetesen rögtön leszedtem, azóta is fent van és még kedveltebb lett a hely.
Hogy a többi javításom mikor fog felkerülni, egyáltalán ebben a formában van-e értelme, az jó kérdés. Amire elfogadják, arra már rég elavult lesz a beküldött info.
9"
A google sem már a régi feltörekvő, egy ideje keresek ahol csak tudok alternatívát keresni rá. Chrome kilőve, drive is másik pár év és csak a android belépésre fogom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!