Mitől függ, hogy egy cég jelzője a Google térképen milyen nagyításnál jelenik meg?
Figyelt kérdés
A google térképén vannak ugye a cégek helyadatának kis jelzőjük, melyek ha ránagyítunk a térképre akkor megjelennek. Vannak amik már messzebbről is látszanak, de vannak amik csak akkor jelennek meg, ha erősen ránagyítunk a térképre. Mitől függ ez, hogy melyik milyen nagyításnál jelenik meg?2023. okt. 9. 12:04
1/2 anonim válasza:
*taktikai visszataláló komment lehelyezve*
2/2 anonim válasza:
Szerintem a pontos algoritmus nem nyilvános.
De én úgy vettem észre, hogy ahol jártam korábban vagy amire rákerestem, az előbb megjelenik.
Emellett gondolom attól is függ, hogy mennyire népszerű vagy keresett az adott hely, vagy hogy fizet-e hirdetésért az adott cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!