Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore-t újraaktiválni csak...

NCore-t újraaktiválni csak pénzzel lehet?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem használtam a fiókom, és most az az ablak fogad, hogy felfüggesztették a fiókom és válasszak a 3 opció közül, ebből mindegyik fizetős, és prémiumot ajánl. De ha nem kell a prémium szolgáltatás, nem is tudom újraaktiválni a fiókom?

2024. jan. 3. 18:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A régi fiókodat prémium vásárlásával tudod újraaktiválni.

nCore wiki:

A következő szabályok megszegése FELFÜGGESZTÉSSEL jár: (!)

. Aki a regisztrációtól számított 8 hétig nem lép be az oldalra, vagy utolsó ittléte óta több, mint 8 hét telt el, automatikusan FELFÜGGESZTÉSRE kerül.

"Nekem most egyetem meg egyebek miatt kiesett ez az időszak..........."

Ezt meg tudom érteni. Viszont elég "feledékenynek" kell lenni hogy 2 hónap alatt valaki ne jelentkezzen be valahova, amit időnként használni szeretne, és a fiók megőrzése bizonyos időintervallumhoz van kötve. nCore esetében 2 havonta egy bejelentkezés.

Ha ennyire " feledékeny" vagy azt tudom javasolni, hogy állíts be telefonodon egy egyszerű emlékeztetőt Pl :2 hetente kapj a telódra emlékeztető üzenetet. Akármilyen szöveggel amiről eszedbe jut, hogy be kell jelentkezned :) Pl :

" Bejelentkezni nCre és, vagy ahova még esetleg kell, egyéb dolgaim átnézése, PC stb.."

Így csak nem felejtkezel el a számodra " időszakonként fontos" dolgokról, főleg ha a 2 heti emlékeztetőnél 10 percenkénti ismétlést állítasz be. :)

Sok helyen van hasonló bejelentkezési követelmény. Az időintervallumban persze lehetnek eltérések, oldalaktól függően.

" Annyit kérdeznék még, hogy az oldal szerint "nem muszáj a megadott e-mail címet használni".

ncorePONTproPERJELhuPERJELshop . /

ShopKÖTŐJELnCore -

Harmadik pont:

""◼️ A vásárlás során tetszőleges e-mail címet megadhatsz, függetlenül az oldalon használttól.""

Tehát ha az újraaktivált oldaladon be vagy jelentkezve , és másik saját e-mail címet adsz meg prémium vásárlására akkor is te kapod meg a prémiumot.

És aktív -- nem felfüggesztett fiók esetén is adhatsz meg , a fiókodtól eltérő másik saját e-mail címet az a prémium a te fiókodra fog érkezni, az esetedben az újraaktivizálás meg fog történni.

A prémium vásárlásakor NEM (!) kell hogy egyezzen az nCore oldalon használt e-mail címed -- és a prémium vásárlásakor megadott e-mail címmel. (tehát akár eltérő is lehet a két email cím)

Nyugodtan megadhatsz a prémium vásárlásakor az Ncoron használt e-mail címtől eltérő emailt -- az eredeti fiókod fogják visszaállítani. Semmilyen meghívásnak nem tekinthető az ilyen rendezés, tehát az eredeti fiókod fog újra elérhetővé válni -- nincs más teendőd , új fiók természetesen, értelemszerűen nem jár érte.

CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGEL ÍROM , ÉS CSAK SAJÁT ELHATÁROZÁSBÓL TEDD HA SZÜKSÉGED VAN RÁ:⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

!! Akár létrehozhatsz saját magad meghívásával egy "biztonsági " ncore fiókot úgy hogy, dupla account ne keletkezzen. Persze csak ha úgy döntesz, mert tartasz tőle hogy az első fiókoddal történik valami (ellopják, eltűnik, akármi ,blabla .. stb) :)

Ezt így tudod megtenni , hogy az szabályos legyen és az ncore nem tud belekötni semmibe. Mi csináltunk a biztonság kedvéért. (a pontokkal amúgy sem lehet mást kezdeni jelenleg)⬇⬇

nCore Wiki idézet:

"1 gépen kizárólag 1 account használata megengedett "

Tehát a dupla accountot igy tudod szabályosan elkerülni:⬇⬇

Minden olyan eszköz, amin még nem használták az nCore oldalt: PC, Laptop , Telefon ... technikailag és fizikailag egy másik eszköznek számít.

Tehát a jelenlegi eszközödről küldesz egy meghívót egy teljesen független a saját birtokodban lévő PC, Laptop , Telefon stb... eszközre amin még nem használtál/használtak nCoret. Természetesen egy másik e-mailra ami nem volt megadva soha az ncornak és ami a tied. (tehát egy független saját gmail-ra) Eddig minden a Wiki szabályzatnak megfelel .

Ezután a független másik eszközödről megnyitod a meghívó gmailt, amit a jelenleg használt eszközödről küldtél. És egyszerűen regisztrálsz az új fiókodra amit "biztonsági " fiókként használhatsz. Ilyenkor ugye IP egyezés lenne,,,, de rögtön a Profil menü > Beállítások > Extra résznél az Üzenet a Staffnak boxba beírod a KÜLDŐ felhasználói nevet és hogy egy háztartásban használod az oldalt azzal a másik személlyel . Majd ezt követően a KÜLDŐ eszközbe visszajelentkezel és ott is a Profil menü > Beállítások > Extra résznél az Üzenet a Staffnak boxba beírod , hogy egy háztartásban használod az oldalt egy másik személlyel és beírod az újjonan létrehozott fiók felhasználói nevet. Ez is mindenben megfelel a Wiki szabályzatnak.

Ezzel semmi olyat nem teszel ami az nCore szabályzatával ütközne. nCore Wiki dupla account részben elolvashatod. Olyan mintha házastársat, élettársat, lakótársat hívnál meg ami ugye szabályos. A lényeg hogy a két felhasználói fiókhoz két különböző eszközt használj. És ügyelj rá nagyon, hogy össze ne keverd az eszközöket , és a felhasználói fiókokat. :)

"1 gépen kizárólag 1 account használata megengedett "

A felfüggesztett fiókod újraaktiválásához mindenképpen prémiumot kell fizetned sajnos:(

Jelenleg prémiummal 5000 pont egy meghívó . Egy biztonsági fiókot megér szerintem.

EZT CSAK TÁJÉKOZTATÁSKÉNT IRTAM LE. MI NEM (!!!) KÜLDÜNK MEGHÍVÓT SEM INGYEN, SEM PÉNZÉRT!!!!!

VALAMINT NEM (!!!) KÜLDÜNK MEGHÍVÓT TÁRGYÉRT ,ESZKÖZÉRT, VAGY BÁRMILYEN ELLENSZOLGÁLTATÁS FEJÉBEN !!!!!

Egyébként egy másik ingatlanomban dupla account van, mert a változtatáskor a fent leírt módosítást elfelejtettem megcsinálni. Azt hiszem 2 éve probléma a dupla account, ott is használom, eddig rá se bagóztak, nem foglalkoztak vele , de majd beállítom ott is. Egyszer. :)

"Az életben nem sikerült annyi pontot szereznem. Úgyhogy muszáj lesz fizetni. Köszönöm a segítséget <3"

Ahogy már mások is írták a legtöbb pontot a különböző kvízek megfejtésével szerezheted.

Viszonylag sűrűn van. Amennyiben estleg nem tudnád őket magadtól megfejteni, a megfejtéseket a -- gyakorin, de más oldalakon is megtalálod. Az utóbbi időben a matekos "pax tollas", a karácsonyi előtti két kvíz megfejtését mi is innen "számoltuk ki"

Szerezhetsz máshogy is sok pontot, de ahhoz már NAS, vagy elég komoly gép kell, nagy tárhellyel, gyors nettel, és nagy mennyiségű torrent szinte folyamatos seedben tartásával.

Az alapján amit leírtál ilyen szándékod nincs, erre nem is kötelező törekedni . Tehát maradnak a kvízek, játékok a pontszerzésre.

""Vagyis a régi felhasználónevem se használhatom? És ha nem kérhetem vissza ugyanarra az e-mail címre, miért hívják újraaktiválásnak (ezek szerint új profilt hozok létre a visszahívásnál?)?""

A fiókod újranyitásához nem kell a felhasználó neved. Újraaktiválásnak azért nevezik mert (AZ) újraaktiválják/ elérhetővé teszik számodra a felfüggesztett fiókodat.

Ha úgy döntesz hogy prémiumot veszel újraaktiválják a fiókod. Magától értetődő. Csak egy email , és utána a prémium befizetéshez kért adatok kellenek. Sajnos már SMS lehetőség nincs.

Ahogy írtam új fiókot természetesen nem kapsz , a régit aktiválják újra.

A régi fiókod meghívóval kapcsolatos újraaktiválás felejtős!!! Ugyanis :

nC Wiki:

A következő szabályok megszegése azonnali TÖRLÉSSEL jár: (!!) A meghívó fél részére is.(!)

• Felfüggesztett accountal rendelkező felhasználó meghívása.

Tehát ugyanarra a gépre/eszközre , IP tudják ellenőrizni ne kérj meghívót , mert mindkettőtöket kizárják nagy valószínűséggel. És utána már nem FELFÜGGESZTETT hanem ZÁROLT fiókotok lesz.

Ráadásul ahogy 1. előttem írta eléggé nehéz meghívót szerezni. Mivel a MEGHÍVÓ felelős a MEGHÍVOTTÉRT -- és minden tevékenységéért az oldalon , soha nem volt jellemző a nagy "meghívó küldözgetés"

Rokon , barát, nagyon jó ismerős esetleg. Ha úgy alakulna a MEGHÍVÓ VÁSÁRLÁSÁT ÉN NEM JAVASLOM.

Semmi nem kötelez a "tényleges" aktivitáshoz az oldalon. Értem ezt úgy , hogy nincs kötelező letöltés meghatározva torrentekre. CSAK A 8 HÉTEN BELÜLI EGYSZERI BEJELENTKEZÉSI KÖTELEZETTSÉGEDNEK KELL ELEGET TENNED. Ha ezt betartod a fiókod aktív marad akkor is ha hónapokig nem töltesz semmit. Csak azt kell betartani ami elő van írva.

Ha viszont töltesz valamit akkor már a Ratio-free szabályok vonatkoznak rád, de csak arra az időre, vagy arányra amit nyiván te is ismersz. (hit n run-- 1.0-s arány, vagy 48 óra a torrent méretétől függően, seedben tartása , ennek nem kell egybefüggőnek lennie. )

Sok helyen van hasonló bejelentkezési követelmény. Az időintervallumban eltérő, változó oldalaktól függően.

Remélem sikerül újraaktiválnod a fiókod.

2024. jan. 4. 13:51
 12/12 anonim válasza:
0%
Igen
2024. febr. 18. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!