Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti GTA 5 újraaktiválás?

Eredeti GTA 5 újraaktiválás?

Figyelt kérdés

Frissítettem win10-re és mindent letöröltem a gépről vele együtt a GTA V-t is.

Na most.. Eredetibe meg van, de a lemezekkel nem tudom feltelepíteni mert egyátalán nem akarja beolvasni( amikor eleőszőr tettem fel akkor is szórakoztam egy cd-vel legalább 10 percet hogy beolvassa, de most már így se megy). Elkezdtem letölteni reggel, hazaértem és kérte a kódot. Beírtam, mire feljött hogy ezt már aktiválták. Ez után kiléptem, majd vissza és 60/4 gigánál járt. A kérdésem hogy a social club-os accountom megjegyzi hogy nekem eredetibe van már egy aktivált GTA V-m? Köszi

2016. jan. 6. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Eloszor bejelentkezel a social club-ra! Ott meglesz a jatekod, es valaszthatod, hogy letoltod-e.
2016. jan. 6. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Win 10-zel miért nem tudom megnyitni a social club legutolsó változatát? Nem kompatibilis???
2016. jan. 6. 15:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Na mindegy, köszi a segítséget, igazából visszajutottam oda hogy ugyanavval a setup toollal elkezdem letölteni. Csak jó lesz mert social club oldalán belléptem és írja hogy megvan a GTA V, csak 500 kb/s lassucska lesz :)
2016. jan. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!