Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hacker ellen, aki manipulálja...

Hacker ellen, aki manipulálja az életem mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Jogi tanácsok?

"...az oldal túlságosan is alkalmas identitáslopásra, más nevében történő manipulációra)...

[link]

A Webminute KFT-vel email formályában már felvettem a kapcsolatot.

Az értelmes és segítő szándékú válaszokat megköszönöm.

jan. 2. 22:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

A probléma nem technikai, hanem mentális. Csoda, ha válaszra fogják egyáltalán méltatni a paranoid konteóidat. Kapsz esetleg egy udvarias "köszönjük az észrevételt, de nem történik ilyen az oldalon"-t, te pedig majd erre behallucinálod, hogy biztos a hacker válaszolt, hogy az igazság sose derüljön ki, és már a fejedben vannak.

Pszichiáterre van szükséged, ez üldözési mánia.

jan. 3. 07:57
 12/26 Gyakorikerdesek.hu válasza:

Mi nem sértettük meg az adatvédelmet.

Az itteni fiókba akkor tudott illetéktelen bejutni, ha tudta az email-jelszó párost, vagy ha el volt mentve a böngészőben, ahonnan te beléptél és arról a gépről nyitotta meg az oldalt. A jelszó elmentése a felhasználó felelőssége, mások által is használt számítógépeken nyilván nem javasolt.

Az általad létrehozott tartalom ismerete nem azt jelenti, hogy mi szivárogtattunk bármit is. Fordulj ahhoz, aki ezeket neked szó szerint idézte!

Más weboldalak fiókjaihoz, egyéb adataihoz semmi közünk, a "Youtube manipulációhoz" sincs.

Az első hozzászóló pedig egy felhasználó, nem moderátor.

jan. 3. 07:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
És bővebben ki tudod fejteni, hogy pontosan mi a probléma, mert ez így nagyon nehezen érthető. Hogyan tudjunk választ adni egy olyan kérdésre amit nem is látunk?
jan. 3. 08:13
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem kellene neki nyilvánosan válaszolgatni. Válaszoljatok neki emailben valami sablonszöveggel azt jónapot.

jan. 3. 08:30
 15/26 Thunderfairy ***** válasza:
100%
A 9-es a leghasznosabb válasz. De úgy láttom már megválaszolták mások is a kérdést.
jan. 3. 10:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

#10 "ott a leggyakrabban használt jelszavamat adtam meg"

Mondjuk lehet, hogy nem mindenhová ugyanazzal, a feltételezhetően gyenge jelszóval kellene belépned.

"Azért ne használjam az internetet, mert rám szállt egy cég hackere?"

Nem szállt rád senki.

És azért ne használd, mert láthatóan mentálisan alkalmatlan vagy rá.

jan. 3. 14:50
 17/26 A kérdező kommentje:

#16 jöhettek itt mentális dolgokkal, van pár screenshot, amiket le is mentettem a belépésekről.

Nem gondoltam volna, hogy valamiért ennyire érdekes leszek. Csak még azt nem tudom pontosan, hogy név szerint kinek vagyok ennyire érdekes személy, van pár tippem.

Köszönöm a szépen a válaszokat!

#12 köszönöm!

jan. 3. 16:48
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Pedig ezek mentális problémák. Méghozzá láthatóan nagyon súlyosak. Nem ártana kezeltetni magad.
jan. 3. 17:02
 19/26 anonim ***** válasza:
80%

Normál esetben elég lenne jelszót cserélned és kétfaktoros hitelesítést beállítani, senki nem fog tudni a fiókjaidba belépni, mert a második faktor ott van a kezedben. Csak te látod milyen hitelesítő kódot kapsz, vagy nyomsz az engedélyezés gombra, azt nem küldik ki e-mailben.

Nem életszerű, de a legközelebbi dolog ami a valósághoz állhat, ha kémprogram (pl. keylogger) van a gépeden, és a jelszót a változtatás után is kiküldi a forrásának. Azt valahogy meg kellett kapnod, elfogadnod, elindítanod, a semmiből nem bukkan fel. Ez ellen annyit tehetsz, hogy újratelepíted a géped és visszaállítod gyári beállításokra a telefont. Majd csak azokat a programokat telepíted vissza amit használsz, ismered és tudod mire való, és hivatalos forrásból származik.

jan. 3. 17:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"#16 jöhettek itt mentális dolgokkal, van pár screenshot, amiket le is mentettem a belépésekről."

Abban meg mi a nehéz, hogy a jelszavaidért miegymásért te felelsz?

jan. 3. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!