Hol lehet írni a tiktok fejlesztőinek, ha problémám van az effektekkel?
Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki tudja is a választ. Igen, a saját döntésemből használom az alkalmazást, és szeretem is.2023. dec. 26. 12:33
11/14 A kérdező kommentje:
Amikor leírtam, hogy csak az írjon, aki tudja is a választ, nem gondoltam, hogy egy teljesen más irányba is el lehet ezt vinni ahelyett, hogy egyszerűen csak sz*r a tiktok. A tiktoknak semmi köze sem a windowshoz, sem a google drivehoz, szóval ebből a szempontból kifolyólag engem egyáltalán nem érdekel, hogy azok a rendszerek hogy működnek, főleg úgy, hogy napi szinten használom őket, és az égvilágon semmi bajom velük. Ellenben azzal, amivel nem csak nekem van problémám. Itt nem arról van szó, hogy egy alkalmazás nem tud valamit, vagy nem olyan, amilyet szeretnék, hanem az sem tud működni benne rendesen, amit megígér, úgy, hogy az egyik legnépszerűbb app. De azért tele kell pakolni 100 féle funkcióval. Na mindegy. Ezen lovagolni már tényleg nem ér semmit.
2023. dec. 27. 20:27
12/14 anonim válasza:
Pont ezt fejtettük ki, hogy nincs lehetőség írni nekik. És ennek okait. Az oka, hogy pontosan lesz*ják hogy működik vagy sem. Beárazták, hogy olcsóbb nem fentartani "ügyfélszoglátatot" ahova lehet írni ilyen panaszt, és ezzel elveszíteni pár százezer felhasználót; mint az, hogy erre fentartasnak akár csak egy AI alapú robotot. Nem éri meg nekik. Tehát nincs erre lehetőség, nincs ilyen fórum, és pont lesz*ák ha valami nem működik. És azt is ha ez miatt pár százezer felhasználó hőbőrög.
13/14 A kérdező kommentje:
Érdekes... Akkor nem is értem, egyesek miért várnak moderációt az appnál. Ezért mehetnek a hajgyújtogatós, szexuális tartalmú élők. Persze a cigit egyből letiltják. Kezdem érteni, mi itt a probléma.
2023. dec. 27. 22:29
14/14 anonim válasza:
13: Azt tiltják AI-vel amire a jogszabály kötelezi őket. Mert pl. az EU-tól bezsebelt tetmes (millió EUR-ban mérhető) bírság már fáj nekik. Ezért amire nagyon kell készítettek AI-s algoritmust ami kiszűri a jogsértő tartalmakat. Ha mást is kivág hát kivág, őket nem érdekli. Tudom sz*r érzés ez felhasználóként, de ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!