Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DuckDuckGo-ról vélemények?

DuckDuckGo-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Akinek volt ezzel tapasztalata, mi a véleményetek? Jó?
2023. dec. 10. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem Pale Moon (alternatív) böngésző alatt fut, ritkán használom, nem rossz, de ezt akartam megfogalmazni róla, amiben eltér a Google-tól:

"A DuckDuckGo egy internetes kereső, mely fontosnak tartja a felhasználók személyes adatainak a védelmét, illetve kerüli a személyre szabott keresési eredményeket. A DuckDuckGo abban különbözik a többi keresőeszköztől, hogy nem kategorizálja a felhasználóit, hanem ugyanarra a kifejezésre valamennyi felhasználójának ugyanazokat a találatokat jeleníti meg.

2023. dec. 10. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:

A Microsoft Bing keresőmotorját használja.

Mint a német Ecosia, a francia Qwant, a svájci Swisscows, vagy a kanadai HotBot, az amerikai Lycos is.

Én többek között használom ezt is, mellette a Metager-t, a Searx-et, a Mojeek-et, a Yandexet és a Baidu-t is.

2023. dec. 10. 23:24
 3/5 Időutazó03 ***** válasza:
0%
A Bing motorját használja, emiatt annyit is ér.
2023. dec. 11. 08:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2023. dec. 11. 13:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Korrekt találatokat ad. Én ezt használom és a Startpage-et (Google találatokat anonimizálja) alapértelmezett böngészőként, de a DuckDuck az elsődleges.
2023. dec. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!