Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a DuckDuckGo...

Mi a véleményetek a DuckDuckGo browser-ről? Jobb, mint a Google?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

Nem keresőmotort akartál írni?

Én DuckDuckGo-t szoktam használni, de van, hogy nem találok vele, amit keresek, akkor néha átkattintok, hogy keressen guglival. De ha tudom, kerülöm a guglit, nem egyszer derült már ki azokról az ideolog állatokról, hogy manipulálják a találatokat.

Próbáld csak ki, ha rákeresel, hogy black couples (fekete párok), akkor fekete párokról fog képeket mutatni, a white couples esetén pedig főleg kevert párokat. Nem tudom ezzel speciel mit érnek el, de elég szánalmas.

2021. nov. 8. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

#1 Nem, mobilra elérhető a DuckDuckGo app.

Egyébként szerintem sokkal jobb, mint a Chrome és hátránya sincs, elvégre például a Google fiókodba elmentett jelszavakat ugyanúgy betudod illeszteni DuckDuckGo alatt is. Nagyon egyszerű felülete van, két gombnyomással lehet törölni minden sütit és előzményt, sőt, amióta ezt használom, egy hirdetéssel sem találkoztam.

2021. nov. 8. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Gépen sosem volt, de telefonról is töröltem a Chrome-ot (is), és DuckDuckGot használok helyette. Teljesen jó böngésző.
2021. nov. 8. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a DuckDuckGo-t, főleg amiatt, hogy nem látja a Google mire keresek rá, meg a DDG-n rendesen tudsz keresni, nem állítja át miket dob ki (ez az amit az első leírt) Viszont ritkán Google-n is keresek, mert néha rosszak a találatok DDG-on.
2022. ápr. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!