Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Xiaomi 5G CPE Pro router...

Xiaomi 5G CPE Pro router telekom pc-n szeretnék netezni vele lehetséges(Sim-kártyás mobilnetet használva),működhetne úgy lenne-e olyan erős gyors mint a vezetékes?

Figyelt kérdés

nekem ilyenem van jó véleménnyel voltak róla szóval gondoltam megéri majd de nagyon nem igaz:

Ambra Smart WIFI zseb modem, 4G/5G, akkumulátorral és 1/3/5/40 kártya foglalattal, hordozható, több csatlakozás, fekete

Jelenleg telefonnal tudok netezni pc-n csak aggódom hogy tönkre megy, usb-vel illetve bluetooth megosztással. Nem szeretném tönkre tenni a telefont viszont nincs más lehetőségem netezésre,ezért úgy gondoltam meg venném a Telekom legjobb routerét ami eléggé biztos hogy megfelel. Viszont muszáj vagyok itt is rá kérdezni mert ez lesz az idei és a jövőbéli karácsonyi,születésnapi,névnapi,ajándékom magamtól de lehet 3 évre ellőre is.Minden vélemény,tanács érdekel.

Ellőre is köszönöm Kellemes ünnepeket!

2023. dec. 9. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát most rákerestem erre az Ambra Smart WIFI zseb modemre, és hát elég átverés szagú az az 5G jelölés, mert a leírás szerint legfeljebb 150 Mbites sebességre képes, ami nem hogy 5G de 4G eszközökön belül is a legalja. Nagyjából kukába való.

A Xiaomi 5G CPE Pro már egy sokkal jobb router, de az ára is borsos, viszont mindenképp jobban jársz vele mint a mostani vacakkal.

Amúgy rendeld meg online, és ha esetleg nem válna be, élhetsz a 14 napos elállási jogoddal.

2023. dec. 10. 09:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2023. dec. 10. 11:02
 3/5 A kérdező kommentje:
egyébként ha simám be megyek a Telekom üzletébe nincs ilyen elállási jog?
2023. dec. 10. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ott sajnos nincs. Csak online rendelésre vonatkozik, így mindenképp neten érdemes megrendelni.
2023. dec. 10. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2023. dec. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!