Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van egy routerem ami felmondta...

Van egy routerem ami felmondta a szolgálatot. Van itthon egy másik router régebbről ami volt használva viszont fogalmam sincs, hogy mi a jelszava. Hogyan tudnám ezt megnézni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem reseteled le?
2021. nov. 21. 12:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezen sajnos túl vagyok de nem működik továbbra sem
2021. nov. 21. 12:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Ah elnezest, azthittem a regi routerra vonatkozik a kerdes hogy azt miert nem resetelem. Teljesen jogos, köszönöm szépen
2021. nov. 21. 12:28
 4/8 Robivosi ***** válasza:

Ha csak használni akarod, akkor reset-eld a routert. Kapcsold be, van rajta Reset gomb (folyamatosan kell benyomva tartani, ameddig felvillan a routeren az összes led egyszerre).

Aztán géppel összekötni. Majd böngészőbe fent írni: 168.192.168.0.1 vagy 192.168.1.1. esetleg 192.168.x.x és enter.

Router típusától függően lehet felhasználónév: admin jelszó admin vagy

user és user, illetve ezek kombinálása, de a gyártó oldalán ez pontosan le van írva.

2021. nov. 21. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
reset
2021. nov. 21. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült köszönöm szépen mindenkinek. Most egy olyan probléma adódott hogy megváltoztattam a router nevét (a jelszóhoz nem nyultam) és csatlakozásnál valami biztonsági kulcsot kér. Ez mi lehet valakinek van ötlete? Köszönöm előre is mindenkinek
2021. nov. 21. 13:08
 7/8 Robivosi ***** válasza:
Az a jelszó! Amihez nem nyúltál...
2021. nov. 21. 13:10
 8/8 P.O.C. ***** válasza:
Kapcsold ki a WPS-t.
2021. nov. 21. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!