Van egy kis problémám a WIFI-vel?!
Na az a helyzet , hogy be van ügye köttetve a net de egy kisebb házban van ami egy maximum 10-15 méterrel van és szint különbség is van a két ház között.🏡
És az lenne a kérdésem , hogy , hogyan lehetne meg csinálni , hogy fennt is legyen net? Mert a felső házba egyáltalán nincs net.
(Nem akkarok most regényt irni , hogy miért nem visszük fel simán igyhát gyorsban csak annyit mondok , hogy az nem lehetséges)
Nézelődtem , hogy mit lehetne csinálni nekem , olyan "ötleteim" vannak.
Pl: Jobb router ,
Wifi "erősítő/(hosszabbító), nem tudom a pontos nevét) ,
Vagy még + net kábel és csak a routert felvinni a modem meg lennt maradna?!
Segítséget előre is köszönöm.
Felesleges ilyenen gondolkodnod. Nem fog működni rendesen amit elképzeltél (legfeljebb lassan és szakadozva).
Ha nem nagyobb a távolság 100m-nél akkor húzz ki cat5e utp kábelt (akár locsolócsőben átfújva) a két router közé.
Bocsi azt elfelejtettem írni , hogy nem értek hozzá és pont azért kértem segítséget igyhát amit írtál/küldtél nem nagyon vágom , hogy ez most mi .😅😂😂
Igy már más.
De és az a lehetőség rossz lenne ha lecserélném a routert ? Vagyis vennék valami "jobbat" és a mostanit félre raknám és akkor csak az új menne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!