Ez milyen Telekom számla lehet?
Figyelt kérdés
Email-be kaptam de nem is vagyok telekomos ügyfél.
Az vezetne valamilyen csaláshoz ha rákattintanék a "Megnézem a számlát"-ra?
2023. dec. 9. 07:37
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor ha a mail szolgáltatódnál van olyan, akkor adathalász levél bejelentése, és ne kattingass benne dolgokra, a levelet meg töröld.
2/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
2023. dec. 9. 08:17
4/7 anonim válasza:
Nyilván csalás/adathalászat.
A Telekom a noreply@telekom.hu címről küldené. De egyébként elég pontosan lemásolták az email formátumát.
5/7 A kérdező kommentje:
Mindent a postán, csekken szoktam befizetni. Nincs is számlaszámom.
2023. dec. 9. 09:34
6/7 anonim válasza:
Nekem van telekomos számlám és csak ezért írom, hogy amúgy ugyanígy néz ki egy valós email is, csak a küldő címe árulkodik róla, hogy csalás.
7/7 anonim válasza:
Adathalász/scam.
Ami érdekes, hogy egyre több ilyen érkezik emberekhez Franciaországból. Ahogy a "Delivery Scam" (csomagod érkezik csalás) SMS-ek 90%-a is francia telefonszámról érkezik.
Fura...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!