YouTube reklámokat ki lehet valahogy iktatni? Borzasztó ez az új helyzet!
Szörnyű, hogy egy 5 perces videót is 2x15 másodperces reklám szakít meg és legtöbbször a videó közepén.
YouTube Premium nem érdekel, nem fogok asszisztálni a kapzsiságukhoz!
Eddig Adblocker Ultimate jól működött, most az sem jó, mert bekapcsolva egyszerűen el se indul.
Tud valaki ajánlani egy biztos megoldást?
Az alábbi topik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
#3-as hozzászólásában felsoroltam pár lehetőséget.
Én Linux Mint alatt Firefoxban a uBlock Origint illetve különálló programként az Individious-ra épülő Freetube-ot (+yt-dlp + mpv) használom - nem találkoztam még reklámmal.
#6: Az sajnos önmagában kevés - kell a reklámblokkoló.
Az inkognitó mód csak arra szolgál, hogy a gépen - amin böngészel - ne tárolja permanensen az előzményeket, a sütiket, így ha kilépsz a böngészőből, annak nem marad nyoma. De attól a Youtube simán elhelyezhet reklámokat.
Tudok ajánlani megoldást, de egy picit trükkös, viszont nem érzékeli a Youtube. A reklámvideók egy tizedmásodpercre elindulnak, de borul a lejátszás, majd amennyiben a hirdetéshez járt érkeztetőfelület, ahol rá lehet kattintani a hirdetésben megadott linkre, akkor az még megjelenik, majd pár másodperc múlva továbblép. Így már nem túl zavaró.
1. Töltsd le ezt a Chrome-bővítményt (vagy ennek megfelelő bővítményt más böngészőre).
2. Menj a Youtube-ra, és kattints a bővítmény kis ikonjára a bővítmények listájában, majd oda másold be az itt található JS-kódot: [link]
3. Katt a Save-re, a Youtube weboldala újratöltődik, és innentől pá videós reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!