Ezen az oldalon, vagy a redditen több a kulturálatlan ember?
Figyelt kérdés
Redditen is, még külföldi verzióban is elég sok a troll vagy a bunkó ember.2023. dec. 7. 12:46
2/8 anonim válasza:
Itt szerintem több.
Ott lényegesen jobban követhető egy-egy felhasználó megnyilvánulása, és kiugranak a hazugságok, valótlanságok sokszor.
3/8 anonim válasza:
Indíts szavazást itt is, ott is:
- kulturált vagyok
- kulturálatlan vagyok
és kiderül ☺️
4/8 anonim válasza:
Redditen subreddittől függ, de szerintem általában ott több
5/8 anonim válasza:
A Reddit, tele van nagyon ostoba, bunkókkal.
6/8 anonim válasza:
Ha az askhungary subból indulunk ki, az jobb.
Ha a hunfluencer subból indulunk ki, a gyk jobb.
7/8 anonim válasza:
A redditen olyan kultúrálatlan emberek vannak akik kulturáltnak képzelik magukat. Szerintem az sokkal rosszabb.
8/8 anonim válasza:
Szerencsére sok bunkó átment a Redditre. Én úgy látom, hogy több normális maradt itt. Amíg nem volt Reddit, addig sokkal rosszabb volt a Gyakori. Azóta, hogy van, kevesebben kommentelnek ide. De legalább normálisak. Persze kivételek akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!