2/4 anonim válasza:
Nekem ez: Amanda Shepherd yoga (nem szokványos, de mit csináljak, ha ilyen az ízlésem?), és Itchy Boots a másik.
3/4 anonim válasza:
Nekem a kedvencem Wind_cursed, de szeretem még Építsd fel, Kockafeszt, Kockásember, Kocka ninják világa, Justvidman és Radics Peti csatornáját.
4/4 anonim válasza:
A magyarok közül egyértelműen Pamkutya, már majdnem tíz éve. Minden korosztály számára érdekes videókat készítenek, nagyon színvonalasan.
Külföldiből talán AlyArt, mert nagyon hasznos. De mivel én elsősorban külföldi videókat nézek, nehezen tudnék egy alkotót kiemelni, nagyon sok van, nagyon sokféle témában. Azokat a youtubereket szeretem, akiktől tudok valamit tanulni, szóval a gamerek meg a hasonló naplopók nálam kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!