A youtubon a kedvenc videóimat, lejátszási listáimat, vagy akár a feltöltéseimet stb. hogyan tudnám átmenteni egy másik accountomra (vagy fiókomba, ha úgy jobban tetszik) a legegyszerűbben?
Tehát nem úgy gondoltam hogy az új accountomnál is szépen egyenként megnyitogatom azokat videókat és bejelölöm kedvencnek/berakom listába, úgy tudom, hogy lehet :)
Hanem hogy van-e erre vmi gyorsabb, egyszerűbb módszer, valami funkció a youtubeon vagy máshol (akár a firefoxnak) amit eddig nem vettem észre.
Se a YouTuben, se böngészőkön nincs ilyen.
Legyen minden videod a kedvenced és akkor csináld a következőt:
Belépsz
Jobb felső sarok név
Videokezelő Itt fel van sorolva az összes videod
Ctrl+A-val jelöld ki ezt az oldalt és Ctrl+C vel tedd vágólapra
Nyiss egy üres Word dok-ot
Ctrl+V-vel másold be a vágólap tartalmát
Mentés
A fájl-t pedig odahelyezed gépedre, ahová akarod, titkosithatod, gyakori inditásokhoz lehet az asztalra is.
Problémád egyébként nem butaság, jó praktikum lenne, de jelenleg nem megvalósitható. Még én is alkalmaznám.
Ha még aktuális a probléma, van egy viszonylag egyszerű megoldás:
Mikor be vagy jelentkezve abba az accountodba, ahová át szeretnéd menteni a listát, feliratkozol arra az accountodra, ahonnan átakarod menteni.
Majd ha ez megvan, a jobb felső sarokban a neved és mellett lévő kis nyilat lenyitva bemész a "Feliratkozások"-ba. Ott baloldalt sorakoznak a felhasználók, akikre feliratkoztál. Megkeresed és rákattintasz a másik accountodra, így középen megjelennek az ahhoz az accountodhoz tartozó feltöltött videók. (Ha a lejátszási lista privátra van állítva, akkor nem fogod látni, előbb át kell állítani nyilvánosra a másik fiókodban.)
A felsorolt videók fölött a fejlécben bepipálod a négyzetet, így ki lesz jelölve az összes videó. Ha nem kell az összes, akkor egyenként bepipálod, ami kell. Majd a "Hozzáadás" gombra kattintva ki tudod választani, hogy melyik lejátszási listádba akarod átmenteni, és kész is.
Még annyi, hogy itt, a "Hozzáadás" menüben nem tudsz új listát létrehozni, szóval előtte célszerű azt megcsinálni.
Bocs, ha túl szájbarágós voltam! :)
A 2.nak: köszi, de én a kedvenceket meg a zenei listáimat stb. akarom lementeni. Méghozzá azért, mert már ott van a fejem fölött Damoklész kardja, miután 2 figyelmeztetésem is van (term. a feltöltéseim miatt - szerzői jogok, ugye). Éshát amilyen szépen összegyűjti az ilyen videókat az ember az évek során annyira rosszul esne mindent elölről kezdeni.
Úgyhogy akkor marad a word-ös módszer, az végtére is működik.
Egyébként köszönöm mindkettőtök segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!