Az nCore miért tiltja ki azokat akik 8 hétig nem lépnek be? Ez mégis milyen dolog, és mi értelme van egyáltalán?
Én is így jártam, kitiltottak mert kőkemény 8 hétig (azaz szűk 2 hónapig) nem léptem be. Pedig soha semmi szabályt nem szegtem meg.
Ez mégis milyen dolog? És legfőképp mi értelme van? És a legszebb az egészben hogy nem is tudom visszakapni a fiókom, mert csak fizetéssel lehet, de hiába lennél hajlandó arra is, amikor rákattintok a prémiumra, valami orosz adathalász kamu oldalra dob át ahol bankkártya-adatokat kér...
-Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
T0bb oldalon is fent vagyok. Valamilyen módon mindenhol szabályozzák az inaktivitást. Van, ahol kampányszerűen megy a törlés évente egy-két alkalommal. Ilyenkor kiírják az üzenőfalra hogy pl. "az egy hónapnál régebben inaktív felhasználókat törölni fogjuk...".
Jobb helyeken azért törlés előtt kapsz egy figyelmeztető emailt.
Van, ahol a beállításokban van "Vakáció mód". Ezzel jelezheted az inaktivitásod, és megúszod a retorziót. Ilyen tudtommal az NC-n nincs...
Viszont más oldalakon nincs lehetőség a "visszatérésre" mint az NC-n. Igaz hogy ez már fizetős, de legalább van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!