Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez a Microsoft Copilot? A...

Mi ez a Microsoft Copilot? A cset részét továbbra is ingyenesen használhatom?

Figyelt kérdés
Sziasztok én szeretem , tudom ésszel kell kezelni, stb, de egyszerü kérdésekre nekem praktikus , pl tv előtt beirom neki, hogy kosárlabda szabályai, és megspórolja a "guglizást". Én nem jól tudok angolul, igy angol oldalakon nem tudok nézelődni. Valaki segitene, hogy most akkor a cset rész ingyenes marad mindenkinek? (telefonos edge-be pár napja tették be a copilotot pl ) illetve ide tartozna még a kérdés mindegy hogy a bing keresőbe vagy [link] itt használom a csevegőrobotot? köszönöm szépen.
2023. nov. 20. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Az ingyenes-fizetős kérdésre mindig van egy egyszerű szabály: ha valami fizetős, nem tudod használni amíg ki nem fizeted előre, mert utólag nem tudják behajtani rajtad. Visszafordítva: bármit amit szabadon tudsz használni és nem jelzik, hogy fizetős lenne, az ingyenes.
2023. nov. 20. 16:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Én azt szerettem volna kérdezni, a microsoft megtartja e INGYENESNEK a chat részt.
2023. nov. 20. 16:32
 3/10 A kérdező kommentje:
1 azért köszi de nem ez volt most a kérdés. :)
2023. nov. 20. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
És meg is kaptad rá a választ.
2023. nov. 20. 16:33
 5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy 4-es az 1-es e de akkor újra Mi ez a Microsoft Copilot? A cset részét továbbra is ingyenesen használhatom? ,,,,, TOVÁBBRA IS TERVEZI A MICROSOFT hogy a Copilotz bevezetése után is ingyenes marad a kérdezős chat?
2023. nov. 20. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted?
2023. nov. 20. 17:58
 7/10 A kérdező kommentje:
lepontoztalak, nyilván arra értettem, hogy a későbbiekben! nem mostt.
2023. nov. 20. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:

A zöld pipákból láthatod, ha más válaszol. Az, hogy mit tervez a Microsoft és mit fog a jövőben csinálni, szerintem senki nem képes megmondani. Mi is azt látjuk, ami most van. Akár lehet ingyenes és fizetős része is párhuzamosan, ahol az ingyenes részt korlátozottan használhatod, és fizetős módban lesz teljes.

A szeptemberi bejelentés óta semmit nem írtak:

[link]

2023. nov. 20. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a telejósdát keresd fel kisfiam.
2023. nov. 20. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
8as köszi mivel a "gugli" is erősen rajta van a saját csetén nem hinném, hogy a Microsoft lábon lőné magát,hogy fizetőssé tenné teljesen, de nem tudtam. Az mondjuk nem zavarna ha olyan lenne mint a chatgpt vagy mi. Azt nem használom de úgy tudom elő lehet rá fizetni és hamarabb válaszol mint a free verzió.
2023. nov. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!