Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom kideriteni, hogy...

Hogy tudom kideriteni, hogy honnan jött a messenger üzenet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy üzenetet egy teljesen kitalált személytől, és arra gondoltam valahogy csak utána lehet járni ki a valós személy vagy hogy pontosan honnan küldte az uzit. Ha a hely meglenne, már lehet azzal is előbbre lennék.
2023. nov. 16. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha bűncselekmény történt és feljelentést teszel a rendőrségen, ők ki tudják nyomozni. Más módon nem megy.
2023. nov. 16. 09:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Ahh nem olyan az ügy.

A páromról írt valaki nekem, hogy kivel csal meg.

2023. nov. 16. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudod kideríteni. Az oldal semmilyen adatot nem ad ki neked, máshonnan lekérdezni nem lehet. Annyit tudhatsz meg egy másik profilról, amit a létrehozója önként megoszt a világgal. Ha semmit, akkor semmit.

Arctalan, névtelen, álnéven üzengető szavára nem is biztos hogy nagyon adni kell. Igaza is lehet, de egy gonosz, aljas lejáratás vagy konfliktus generálás is lehet.

2023. nov. 16. 10:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :)
2023. nov. 16. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki lehet deríteni , nem egyszerű de ki lehet
2023. nov. 16. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
És hogyan?
2023. nov. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!