Van egy Instagramm fiókom...?
Figyelt kérdés
Van egy Instagramm fiókom amit régebben használtam amikor kisebb voltam de nem töröltem a fiókot régen és még mindig meg van a másik mellet és ma az egyik ismerosom megtalálta és azt mondja hogy ez az enyém ami egyébként nincs prfilkép semmi kirakva csak kovetések vannak rajta soha senki nem tudta hogy ez a fiok az enyém volt...
Szerintetek honnan jöhetett rá vagy valahogyan meglehet nézni kié ha nem kovetem es ő sem kovet vagy ez most hogy? Nem értem higyan tudta senki se tudott rajtam kívül higy enyém a fiók?
2023. nov. 13. 21:28
1/3 A kérdező kommentje:
A nevem sem olyan volt amibol kilehet találni higy en vagyok egyebkent
2023. nov. 13. 22:10
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!