Anonimecske112 kérdése:
Megoldható e a problémám?
Figyelt kérdés
Szerintetek, van rá megoldás ha van egy régi facebook fiókom, és már nem tudok bejelentkezni, de nagyon le akarok onnan törölni 1 képet, Nem lehet esetleg szólni a cégnek, vagy ez pénzbe kerül esetleg hogy töröltessék, A kép egyébként nem gáz annyira, de nem örülök hogy ott van. Csak egy átlagos selife, csak akkor elég hülyén néztem ki, és rossz hogy látja pár ember bár különösebben nem is érdekel, csak kíváncsi vagyok ilyenkor mi a teendő. Hallotam hogy elvileg bizonyos funkciók pl hogy töröltessenek rólad egy képet azt meg kell venni. Bármilyen segítséget elfogadok.
(A kep kb 3 eves)
Azota sokat valtoztam,es fura kicsit nekem hogy az ott van.
2023. nov. 10. 22:45
1/1 bazaltkaroly válasza:
Ha nem tudod a jelszavad, és nincs hozzácsatolva megbízott felhasználó, aki kezelni tudja, akkor az egyetlen, amivel megpróbálkozhatsz, hogy a jelenlegi felhasználódon keresztül, feljelented a régit, hamis fiók indokkal. Nem tudom pontosan, hogy milyen opciók vannak, de talán van egy olyan, hogy "ez a fiók az én személyemet utánozza". Ez után ellenőrizd, hogy létezik-e még, és ha igen, akkor jelentsd megint, vagy kérj meg másokat, hogy jelentsék ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!