Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » PayPal probléma, ez megoldható...

PayPal probléma, ez megoldható még?

Figyelt kérdés
Tehát eladtam az ebayen a telefonomat 300 euróért Németországba, a termék a vevőnek meg is érkezett, viszont ő rá vagy két hétre fogta és nyitott egy PayPal ügyet az esetből, hiába irtam be a követési számot, az ő javára döntettek :/ Lehetséges ezt jogi vagy rendőrségi úton rendezni?
2018. jún. 19. 11:09
 1/2 Matefon2 ***** válasza:
Ha épségben (ha nem, arról sem te tehetsz) megérkezett, azt kapta, amit ígértél, és kifizette, szerintem csak egy 10 éves csinál ügyet belőle. Ha az ő javára döntöttek, akkor még a PayPal is egy 10 éves gyerek módján viselkedik.... Keress valakit, aki tud segíteni ilyenben. (pl ügyvéd)
2018. jún. 19. 14:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Másik kérdés, az ügyvéd költsége nem lesz több, mint 300 euró? Én arra gondoltam, hogy elég csak szimplán a feljelentés és tesznek valamit...
2018. jún. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!