Mit gondoltok a fizetős facebookról?
Te marha..🤦 mindenkinek feldobja ezt a face tegnap óta.
Az előfizetés arról szól, hogy előfizetsz egy reklám mentes Facebookra, vagy tovább használod ingyen a reklámokkal telit..
Ahogy 1 írja.
Ezt mindenkinek felajánlja az oldal, nehidd hogy a lányod kiválasztott 😅
Es valóban annyi a lényege, hogy ha fizetsz, eltünnek a reklámok. Semmi több.
Ugyan ez megy már jóideje a youtube-on is.
Tudom, hogy mindenkinek feldobja... és nem csak arról szól sajnos. Elolvastátok ti, hogy mibe egyeztetek bele? :D
Én végigkattintottam az új szabályzatot és továbbra sem tetszik a helyzet.
Eddig és ezután is szolgáltattál adatot a rendszernek, akár van mellette reklám, akár nincs. Csak senki nem olvassa el a felhasználási feltételeket amikor regisztrál.
Annyi különbség lesz, hogy fizetsz a reklámmentességért és adatszolgáltatásért, vagy nem fizetsz és látod a reklámot az adatszolgáltatás mellett.
Én uBlock Origint használok, így se reklám, se fizetés. Probléma megoldva.
Kémkedni ugyanúgy fognak utánad akkor is, ha fizetsz.
Emberek, legyetek már kicsit hálásabbak, történelmet látunk a napokban! A kapitalizmus mindent ellopó, tönkretevő, monetizáló szörnyetege ismét szintet lépett a szemünk láttára: az eddig napi százmilliókat munka nélkül hazalapátoló Youtube- és Facebook-fejesek úgy vannak vele, nem fognak megelégedni heti egy Bugattival, karibi luxusvillával és luxushajóval, ha még mellé egy repülőt és Las Vegasi-i kaszinót is megvehetnek mellé hetente, így, mivel a kapzsi tolvajoknak kedvező amcsi törvények lehetővé teszik, erőszakkal kényszerítik a felhasználókat az adblokkolás feloldására és egy ingyenes szolgáltatásért történő fizetésre. Így ők még többet lophatnak, mi meg még többet fizethetünk, vagy leshetjük a ránk erőszakolt szaros reklámokat, amikből épp elég a tévében, a buszon, a boltban, meg kb. mindenhol IS.
Szép új világ, és senki se tesz semmit ellene, miért is tenne. Gondolom a tolvajok szépen visszaosztanak a politikusoknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!