Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telenor Internethez találok...

Telenor Internethez találok valahol szoftvert? Fonto s lenne

Figyelt kérdés
Ilyen internetem van és elég lassu valahol nem lehet 1 szoftvert találni hozzá hogy frissitsem ?vagy valaki ért hozzá hogy mit állitsak be rajta hogy gyorsabb legyen?
2010. okt. 19. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nem szoftvertől lesz gyorsabb szerintem

hanem ha gyorsabbra fizetsz elő.

szerintem. de lehet van más megoldás is????

2010. okt. 19. 20:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen kattintok kettőt és szuper netem van. Központilag állítják be, te azt módosítani nem fogod (csak csomagváltással).
2010. okt. 19. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
A telenor internet nálunk nem lassú. ( Tata) Nem lehet felgyorsítani szoftveresen. De kérdezz rá, az ügyfélszolgálatnál. (1220. Ingyenes)
2010. okt. 19. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:

korlátlan csomagba vagyok elvileg ez a legjobb 7,2 mega

de hát fél megát is alig éri el...a feltöltésről meg ne is beszéljünk...

2010. okt. 19. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
USB modem, vagyis stick ez? Nekem 3 éve van ilyen netem, de Voda a szolgáltató. Alapból minden sticket SIM kártya nélkül kell telepíteni, csak ha kéri, akkor tedd bele. Alapbeállítás minden szolgáltatónál a leglassabb (Vodánál GPRS). Neked kell beállítanod szélessávra (HSDPA). Kapcsolatkezelés: Egyedi, APN, DNS1, DNS2 beírása. Eszközkezelésnél: 3G kizárólag. Az APN, DNS értékeket a szolgáltató telefonos ügyfélszolgálata bediktálja. Ja és a gépen csak azt az USB portot használhatod, amelyikre telepítetted.
2010. okt. 19. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy a max. sebességed 7.2Mbit/s. De ha kint vagy a pusza közepén, vagy lent egy barlangban, ott felejtsd el a 3G lefedettséget. Arról általában elfelejtenek az ügyfelek tájékozódni, hogy milyen 3G elérhetőségre számíthatnak azokon a helyeken, ahol sűrűn megfordulnak. Aztán jön a sok "ez a szolgáltató szar" típusú megnyilvánulás.
2010. okt. 20. 06:58
 7/11 A kérdező kommentje:
debrecen nagyállómástól 2 percre lakok azt ne mond már hogy tanya..:D
2010. okt. 20. 15:01
 8/11 anonim ***** válasza:
USB sticket kizárólag az előlapi USB portok valamelyikére szabad telepíteni, mert tégla vagy beton válaszfal közelében nem ugyanaz a térerő. Bocs, de ez alap dolog, elég baj, ha nem ad pontos tájékoztatást a szolgáltató.
2010. okt. 20. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

az USB hosszabbítóról nem hallottál még???

simán kivezethető hátulról előre

ugyanis nem minden gépem van előlapi USB dugalj.

2010. okt. 20. 21:23
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenem van kb másfél méteres adapter kábel van hozzá...ablakhoz közel...szal az alap duma h fal stb rossz tipp:D

2010. okt. 21. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!