Valaki kapott ma reggel már Facebooktól olyan üzenetet, hogy Dönteni kell a Facebook további használatért, fizetőst vagy reklákmentest? mert sokan reggelt ezt kapták, link, és többit lent.
Én még nem kaptam meg ezt az üzit hogy a Face további használatért, hogy fizetni kell 9 eurót vagy ingyenes de cserében reklám és hirdetést jelenít meg, kérdezném van olyan aki kapott már ilyen üzit? vagy ezt folyamatosan mindenkinek elküldik ezt az üzit?
Mindenki megkapja majd, az ilyesmit szépen folyamatosan terítik, nem egyszerre.
Én még nem kaptam egyébként, de mégis hogy gondolták ezt, ki a tök fog fizetnért ezért?
Kis adagokban mintdent, először a tenyered, aztán a karod...
Nem sokan fognak fizetni, majd jönnek adblockok a Facebookra is. A Youtube sem volt ennyire teleb@szva reklámokkal az elején, a Gyk. se stb... de kellett a pénz. Minden népszerűbbé vált oldalt felvásárlásárolnak és eladják az adatokat.
Nálam az adathalászat sosem úgy működott a valóságban, mint ahogy azt a vásárló elképzelte volna. Ilyenkor mi van?🤔 Idő és pénzpazarlás
Ma már nekem is megjelent. A fene fog fizetni.
Szerencsére tőlem ugyan nem sok adatot fognak halászni. A régi citromail fiókomra küldhetnek reklámszemetet, mert azt már rég nem is használom. Más érdekes nincs fent. Csak szétcseszik az egészet mégjobban a reklámokkal, azt mindenki utálja. Fizetni meg ki akar? Maguk alatt vágják a fát telhetetlenek. Befellegzik a facenak is hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!