Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nagyon nagy gondban vagyok mert van egy régi Facebook fiókom ami fel van függesztve de nem tudom feloldani mert egy olyan email címre küldenék a kódot amit már 10 éve nem használok és nem létezik és szeretném azt a Facebook fiókomat véglegesen töröltetni azt hogy lehet megcsinálni?? Mert az egyik email címbe be tudok lépni de a másikat már nem használom ahova a kódot küldenék ezáltal nem tudom feloldani és úgy törölni De szeretném azt a régi Facebook fiókomat véglegesen kitörölni hogy ne csak felfüggesztve legyen hanem véglegesen törölve
Előre is köszönöm a segítséget
2023. nov. 4. 10:05
1/1 anonim válasza:
Azt hiszem, a fb nem töröl egy fiókot sem, csak hibernálja. Én is próbáltam, mert meghackelték a régit, de nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!