Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van mód arra, hogy a Youtube...

Van mód arra, hogy a Youtube ne kényszerítsen reklámnézésre?

Figyelt kérdés

Már múlt héten felűnt, hogy bele akarnak vezetni abba az utcában, hogy a youtube-on használt hirdetésblokkoló a youtube felhasználási szabályzatába ütközik. Csak akkor nézhetek bármit, ha veszek tőlük hirdetésblokkolót, de nem használhatok uBlock-ot stb.

Van erre mód, hogy ezt kikerüljem? Én személy szerint semennyi reklámot nem vagyok hajlandó nézni.

2023. nov. 6. 20:43
 1/7 CspCsj ***** válasza:
75%
Asztali PC-n bejelentkezés nélkül használom a Youtube-ot, de reklám sosem volt uBlock-kal.
2023. nov. 6. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Itt

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

a #3-as hozzászólásban felsoroltam megoldási lehetőségeket.

2023. nov. 6. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom Chrome-ot használsz, vagy azon alapuló böngészőt, nem az uBlock sara, hogy ott nem tud rendesen működni.
2023. nov. 6. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Van. Nem nézel Youtube ot.. :)
2023. nov. 7. 00:28
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Youtube Premium...

Ha 5-en összeálltok, akkor a családi csomaggal havi 500 Ft-ra jön ki.

2023. nov. 7. 01:11
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

Van: kövesd a fenti utasításokat vagy egyszerűen ne használd.

Qrva szánalmas ez az ingyenélő ruppótlanság amit a youtube kapcsán műveltek az elmúlt egy-két hétben.

2023. nov. 7. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap a privát ablak+bejelentkezés nélkül kombó működött nagyon szépen. Egyetlen egy reklámot se dobott.
2023. nov. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!