Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bezavarhat más szomszéd...

Bezavarhat más szomszéd frekvenciája az én routeremnek , hogy még lankábelen is szakadozik a vétel pl videokon megakad stb.?

Figyelt kérdés

2023. nov. 2. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bezavarhat, de csak ha te is wifit használsz ugyanazon a csatornán. Ilyenkor a routeben másik csatornára kell átállni.

A lan kábelnek semmi köze a wifihez.

2023. nov. 2. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lan kábelen is akad, akkor inkább más gond van, előbb azt tedd rendbe.
2023. nov. 2. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
LAN kábelen a szomszéd Wifije nem zavarhat be. Azért kábelezést is érdemes ellenőrizni. Nem húzódik-e pl. egy szakaszon erősáramú kábel mellett vagy annak közvetlen közelében? Ezt a bejövő kábelnél is érdemes ellenőrizni. Lehet más probléma is, ami miatt már akár a bejövő kábelen is gyenge a jel, érdemes erre rákérdezni a szolgáltatónál is. Nálunk pl. egyszer az egész környéket átnézték maguktól (T-Com, optika) és mindenkit felhívtak, kiszálltak helyszínre és javították ingyen, ahol gyenge volt a jel.
2023. nov. 2. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Probléma az hogy nem jönnek ki mert benne vagyok a minimumba , néha elér am aximumig összevissza megy a net, wifin és lanon is. amig én tudtam ujra kábeleztem lan , adsl kábel uj router is .
2023. nov. 3. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!