Hogy működik az eladás marketplacen?
Figyelt kérdés
Mèg sose raktam fel semmit, mert eddig nem kellett mit eladni, de most szeretnèk eladni egy tárgyat. Viszont hallottam sok a csaló. Viszont ha valaki messze lakik ès kell hozzá futár, akkor ez hogy működik? Mikor fizet ès hogyan a vevő? Ki intèzi a futárt?2023. nov. 1. 17:32
1/4 anonim válasza:
Aki messze lakik az fizet előreutalással és állja a postaköltséget is, te pedig feladod. Kb minden más opció az csalás.
2/4 A kérdező kommentje:
De sokan pont emiatt buktak, hogy előre utaltak, ès nem kapták meg az árut. Az èn esetemben mivel èn vagyok az eladó, nem szívesen adom másnak a számlaszámot. Így lehetne utánvèttellel?
2023. nov. 1. 18:28
3/4 anonim válasza:
Azon meg te fogsz bukni ha elküldöd unatkozó hülyegyerekek megrendelik magukhoz majd nem veszik át. A legtisztább az, ha csak személyes átvétellel hirdeted és nincsenek problémák.
4/4 anonim válasza:
"nem szívesen adom másnak a számlaszámot"
Akkor tartsd titokban, sőt, ne is akarj eladni semmit sem, de még a neted is köttesd ki...
Szög egyszerű dolgokat képesek vagytok halálosan túlbonyolítani, de szerintem igazából ti sem tudjátok, hogy miért.
Megadod neki a számlaszámod, ha vállalja az utalást, ha nem, akkor utánvéttel küldöd, ennyi.
Neked ebben maximum a postaköltség a rizikó, neki meg a termék teljes ára+a posta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!