Korlátozta a Facebook a Marketplacen feladható hirdetések számát?
Kiselejteztem pár könyvet, képregényt, egyebeket, amiket szeretnék eladni, s így feltenni minél több hirdetőoldalra.
Tegnap a Marketplace-re 20 hirdetést töltöttem fel.
Ma, amikor folytatni szerettem volna a feltöltést, az fogadott, hogy miután elkezdtem az új hirdetésem írni: "Elérted a hirdetések számának havi maximumát. Kérjük, nézz vissza a hónap első napján (vagy később), akkor már létrehozhatsz újabb apróhirdetéseket."
Bevezettek valami limitet akkor (20 db hirdetés/hó)?
Eddig ilyen nem volt, de nem is találok erről semmi leírást, hogy valami változás történt volna...
Tud erről valaki valamit?
Már régóta van limit a facebook apróhirdetésekre, az új felhasználók számára például már évekkel ezelőtt is csak napi egy hirdetés volt engedélyezve.
Visszatérve a kérdésre, az algoritmus jó pár dolgot elemez, hogy kiszúrja a botokat (automatikusan lértehozott profilokat) és a spam-elő felhasználókat. Ilyen, pl. hogy új felhasználó vagy nem rendszeres felhasználó, profiladatok mennyire vannak kitötlve, vannak e barátok, vannak-e nyilvános bejegyzések, kommunikált-e a vevőkkel, ha a listán szereplő termék elkelt, akkor az adott termék megvan-e jelölve eladottként, szóval ilyenek.
Aha. Én régi felhasználó vagyok, 2019 óta vagyok fenn, de korábban nekem nem volt semmi korlát.....volt, hogy 20-30-at is feltettem egy nap. Vagy egymást követő napokon 5-15 darabot.
Ami elkelt, mindig töröltem. Profilom nincs 100%-ig kitöltve, meg ismerősöm is kb. 90 van, ennyi bőven is elég. Meg nem tojom tele a facebook üzenőfalát minden hülyeséggel...
Max. azzal lehet trükközni, hogy amit eladok esetleg Marketplacen, azt a hirdetést nem törlöm, hanem módosítom, s átírom valami más termékre (amit eladnék)....
Úgyhogy marad a Vatera, Jófogás és Moly.
Mindent úgy módosítanak, hogy az ember ne járjon jól...
Esetleg még azzal lehet játszani, hogy a családtagjaim kérem meg, hogy töltsenek fel valamiket eladásra a Marketplace-re. Ennyi...
Mást nem lehet tenni....
Azt hiszem, nagyon jó ötlet a termék módosítása, más termékre való átírása! Meg is csinálom! :)
Amúgy, engem is bosszant, mert bár máshol is hirdetek, de a FB-n több az érdeklődő és a vevő
7-es: Sajnos a Marketplacen irtó sok csaló van. Én felteszek egy hirdetést, kb. 3 órán belül rámír egy orosz-ukrán-francia nevű akárki, hogy megvenné, s kéri az e-mail címemet...meg megszervezi a szállítást, csak klikkeljek a linkre...
Az ilyen csalók sajnos regisztrálnak millió egy fiókot, s bombáznak egy csomó levéllel...letilthatom őket, de következő alkalommal más névről írnak majd úgyis...
Megint azokkal lett kitolva, akik tisztességesek sajnos...
Amúgy igen, a Vatera eddig a legbiztonságosabb.
Ott be tudod vágni az értékítéletet, nincs olyan, hogy ír, majd eltűnik, még gondolkozik hetekig megveszi-e, nem válaszol, eltűnik stb.
Marketplace sajnos még tele van ilyen hobbi-írogatókkal...akik nem is tudom minek írnak, mert nem is kell nekik a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!