Az Adblock Plus miért csak úgy blokkol minden reklámot az interneten, hogyha fizetek nekik?
Blokkol alapból sok reklámot, de ahoz, hogy minden reklámot blokkoljon a premium kell neki.
Nem jobb akkor mondjuk a YouTube - nak fizetni inkább?
Hihetetlen, hogy ezt naponta megkérdezi valaki.
"érdekes az állandó forgatókönyv, hogy aki itt a reklámblokkolóról panaszkodik, az Adblockot használ. Mindig megírják neki, hogy azzal mi a baj és hogy használjon uBlock Origint, majd meglepődik, hogy milyen könnyen ért el nagy változást."
Én az AdGuard-ot használom, és én sem látok reklámokat sehol.
Igaz, a Youtube Premiumra ettől függetlenül előfizettem, hogy sehol máshol se legyen reklám, illetve a YT Music is ott van, nincs szükség egyéb zenei streaming szolgáltatásra.
2 - es! Most nem úgy van a forgatókönyv, mert én le töröltem az Adblock Plus - t, és mostmár a sima Adblock - ot használom, és az jó nekem, és blokkol minden reklámot, és nekem a youtube sem veszi észre!
Csak azt nem értem, hogy ugyanaz a cég miért csinál jó reklám blokkolót, meg olyat ami nem jó, mert fizetni kell rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!