Most hirtelen hogyhogy ennyi reklám lett itt a gyakorin? Alul egy sáv is állandóan felgurul, és kb. az alsó 1/6-át elfoglalja a képernyőnek, és nem lehet bezárni, csak visszagurítani, és kis idő múlva megint felgurul.
Figyelt kérdés
Adblock van régóta, esetleg a mai fb-akadozás amikor helyreállt valahogy, automatikusan belenyúlhatott az adblock-ba? Most olvastam, hogy valaki kikapcsolta az adblockot, neki úgy állt helyre a fb.2022. ápr. 30. 20:45
1/20 A kérdező kommentje:
Bocs, 1/5-ödét.
2022. ápr. 30. 20:46
2/20 anonim válasza:
3/20 anonim válasza:
Ahha, akkor nem csak nekem szarakszik a Face adblock bovitmennyel?
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Erre biztos nem gondoltam volna! Hová tart a világ...
2022. ápr. 30. 20:58
5/20 A kérdező kommentje:
Telepítettem, eltűntek a gonosz reklámok.
Hálás köszönet.
2022. ápr. 30. 21:07
6/20 anonim válasza:
" Hová tart a világ..."
Oda, hogy az oldalt valamiből fenn kell tartani, és nem úgy hangzik mintha te hajlandó lennél inkább egy havidíjas előfizetéssel elérni az oldalt, hogy cserébe ne legyen reklám.
7/20 A kérdező kommentje:
6:
Az oldal eddig is megvolt huzamos ideje.
A gusztustalan eszközökkel hirdető reklámokat ne is tolják a képembe. Nem szabad ezt a manipulatív reklámözönt hagyni, nem a pénz az első, korántsem.
2022. ápr. 30. 21:34
8/20 anonim válasza:
#6 de mi is az oldal igazából? A felhasználók kérdései és válaszai. Nélkülük tartalom sincsen. A minőségről nyilván lehetne vitatkozni, bár akkor miért fizetnénk olyan tartalom miatt, amit silánynak tartunk?
9/20 A kérdező kommentje:
Sőt, szerintem a reklámok legtöbbjét elkészíteni sem szabadna, hiszen morálisan károkat okoznak az emberiségnek. A lelki károkozokásért én velük fizettetnék kártérítést.
2022. ápr. 30. 21:44
10/20 anonim válasza:
Kérdező, jövő héten tudnál segíteni kiásni a vízbekötőaknának a gödröt? Nyilván ingyen kérném, nem a pénz az első, korántsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!