Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Viszonylag olcsó VPN?

Viszonylag olcsó VPN?

Figyelt kérdés
Melyikre érdemes előfizetni?
2023. okt. 31. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem normál internethasználatnál kb mind felesleges.
2023. okt. 31. 15:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Szerintem rossz helyre írtál.

"Szerinted a válasz nem hasznos"

2023. okt. 31. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem. Az olcsó VPN az csak lehúzás és a drága VPN sem "privát", azok is loggolnak mindent. :)
2023. okt. 31. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Jó helyre írt. Ha az a kérdés, hogy melyikre érdemes előfizetni, akkor: egyikre sem - abban az esetben, ha megetettek a marketing szöveggel, hogy VPN nélkül nem biztonságos netezni. Akkor van szükséged ilyen programra, ha egy magánhálózatot akarsz elérni és távolról betárcsázni egy szerverre (pl. munkahelyi infrastruktúrába bejelentkezés, amiről nemcsak tudomásod lenne, de megkapnád a hozz szükséges utasításokat és adatokat), vagy ha olyan tartalmat szeretnél elérni, amit régióhoz és így IP címhez kötnek.

Átlagos böngészéshez a VPN teljesen felesleges, nem lesz tőle sem jobb, sem gyorsabb, sem biztonságosabb a nethasználat, kártevők ellen sem véd.

2023. okt. 31. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért jobb, ha nem az internetszolgáltató, hanem a VPN szolgáltató látja a forgalmad?
2023. okt. 31. 16:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme akkor, ha olyan tartalomhoz akar hozzáférni ami blokkolva van az országban. Illetve ha olyan országban jár ahol netcenzúra van. Ha ez a helyzet akkor olyanra kell előfizetni aminek van ott szervere ahol a tartalom elérhető és ad ingyenes próbaverziót ahol ki lehet próbálni, hogy egyáltalán fel tud-e csatlakozni a szerverre és eléri rajta keresztül amit akar. Több szolgáltatót érdemes kipróbálni.
2023. okt. 31. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 Szerintem akkor a kérdés is kifejezetten erre irányult volna.
2023. okt. 31. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:
AirVPN
2023. okt. 31. 21:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Ha megosztom a netet úgy hogy vpn van, akkor a csatlakozó készülék már nem a vpn netet kapja?
2023. okt. 31. 22:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmilyen netet nem kap. VPN megosztása szoftveresen tiltva van, mert azt céges hálózatok elérésére használják elsősorban, ami privát dolgokat tartalmaz, ahhoz egy hozzáférés megosztása nem szerencsés.
2023. okt. 31. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!