Egy Informatikus jogilag felelősségre vonható, ha a WiFi jelem meggyengül?
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 13:21
11/32 A kérdező kommentje:
Pl ha kicseréli a modemet, az engedélyem nélkül
2023. okt. 31. 09:53
12/32 anonim válasza:
Persze, minősített esetben 2-től 8-évig... "Modem szándékos kicserélése a felhasználó engedélye nélkül..."
13/32 A kérdező kommentje:
Ne viccelődjél. De őszintén, én nem kértem meg rà.
2023. okt. 31. 10:07
14/32 anonim válasza:
Ha nem te kérted hogy jöjjön el hozzád akkor hogy történt? Éjjel betört a lakásodba..?
15/32 anonim válasza:
Ezt úgy most nem teljesen értem. De tényleg.
Kié a modem (egyébként nem a modem adja a wifi-t hanem a router de ezen most lendüljünk túl)?
Hol van/volt a modem?
Ha nem a tied akkor "engedélyed nélkül" nem értelmezhető.
16/32 anonim válasza:
Azért viccelődtem, mert az eset körülményei még mindig teljesen homályosak. Otthon vagy munkahely? Kié a "modem"? stb.
17/32 anonim válasza:
Pontosan kérdező, most te munkahelyen vagy és mindketten beosztottak vagytok, vagy mégis milyen jogi kapcsolat van közted és közte?
18/32 anonim válasza:
- milyen jogi kapcsolat van közted és közte?
- élettársi.
19/32 A kérdező kommentje:
Munkahely. A főnököm keze is benne van🤬
2023. okt. 31. 11:02
20/32 anonim válasza:
Közelebb tették a wifit a főnököd szobájához..?
Azonnal mondjál fel. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!