Miért nem indulnak el a YouTube videók?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pár napja bármilyen videót el akarok indítani YouTube-on, azt írja, “Ez a tartalom nem áll rendelkezésre.”
Telefonon, gépen, tableten, alkalmazásból, több böngészőből, mindenhol. De csak akkor, ha be vagyok jelentkezve a fiókomba. Amint kijelentkezek, megy minden.
Nem ír semmit, mit tudnék tenni ellene, vagy hogy esetleg megsértettem-e valamilyen irányelvet. Amit nem is nagyon tudnék, mert nincs feltöltött tartalmam. De rengeteg csatornát követek, csomó lejátszási listám van, amik eléggé hiányoznak. :)
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Google-n keresve nem találtam semmit.
Köszönöm előre is!
ma 09:55
1/1 anonim válasza:
A fiókoddal csinált valamit a Google. Sajnos nem nagyon tudsz csinálni semmit azon kívül, hogy kijelentkezve youtube-ozol, mert a Google-nél se nagyon van support.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!