Hogy tudom megnézni, hogy egy e-mail cím, amire küldtem egy e-mailt, létezik-e?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy nem-e írtam el az e-mail címet, vagy nem-e adták meg rosszul.2023. okt. 11. 18:01
1/3 anonim válasza:
Ez két külön dolog.
Ha egyáltalán nem létezik, akkor visszadobja a rendszer, hogy nem érkezett meg.
Ha elírtad, rosszul adták meg, de elment a mail, akkor az szimplán a te, vagy a másik fél hibája. Ez független attól, hogy "amire küldtem egy e-mailt, létezik-e?" Mert ha elküldted és nincs visszadobva, akkor létezik. Hogy hova küldted, az már más.
2/3 anonim válasza:
Teljes biztonsággal sehogy. Ha a domain rész helyes, akkor a túloldalon simán lehet egy "catchall" cím, ami bármilyen címzettre befogadja a levelet, max. nem kézbesíti sehová, ellenben RBL-re rak miatta - jó honeypot megoldás.
De ha vissza nem pattant, akkor feltételezhető, hogy valahová megérkezett.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!