Létezik egy olyan app, amibe be lehet rakni képeket, de addig nem tudod megnézni, amíg el nem jön az idő, hogy megnézheted? Pld, ha berakok egy képet és felugrik nyáron?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 17:26
2/4 A kérdező kommentje:
Nos, az, hogy az összes nyári képemet megnéztem. Nagyon vágyakozok, hogy fotózhassak állatokat a nyáron. Nem bírom a telet, alig vannak állatok. Ha elrakok pár olyan képet, amiket nem tudok megnézni tél előtt és újdonságként ugrik fel, akkor könnyebb lenne túlélnem a telet…
2022. dec. 5. 17:31
3/4 Hintalow válasza:
Dehát amikor belerakod, akkor látod 😀
Amúgy ha csak az kellene, hogy előjöjjenek random, akkor egy digitális kèpkeretet szerezz, azok tudnak olyat, hogy random váltogatják a kèpeket 🙂
4/4 A kérdező kommentje:
3. Tudom, de ha nem engedi, hogy hozzáférjek, akkor 1 év után elfelejtem :D
2022. dec. 6. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!