Csoportokból sokan irnak cseten, de nem szeretném ismerős listára venni őket, a facebookm ezért nem "szól" ha sok olyan csetem van aki nem igazolt ismerős?
Figyelt kérdés
Tehát én csak ismerőst engedek magamnak jelölni idegen ne nézegesse a lapom, de sokan azt hiszik ha irni akar jelölni is kell.-...
Van aki csak kérdez valamit azt kész de van akivel honapok óta csetelek, a kérdés lényege ezt ugye nem nézi a FB, ha sok olyan aktiv csetem van aki nem ismerősöm? köszönöm előre is.
2023. okt. 5. 16:41
2/5 A kérdező kommentje:
köszi nem tudtam, hogy a rendszer nem e nézi,,,, csetelni lehet idegennel is , nem mindenkinek van köze a lapomhoz. (nem mintha titkos lenne, de ezzel szerintem más is van igy)
2023. okt. 5. 17:49
3/5 anonim válasza:
Nem nézik, a Meta-nak az az érdeke hogy minél többen minél többet cseteljenek a népségek Messengeren, Whatsappon, mert ezeket a tartalmakat kiértékelik és felhasználják erre-arra (persze semmi rossz célra ;-)
4/5 A kérdező kommentje:
3as nagyon szépen köszönöm, akkor nem baj ezekszerint ha nem ismerősözök mindenkit, én csak azokat szeretem a lostába tenni akiket TÉNYLEG ismerek legalább látásból, pl iskolából régről stb, esetleg ha tényleg közelebbi mélyebb beszéd alakul ki 1 facén megismert emberrel, akkor szoktam még betenni ismerősnek.
2023. okt. 23. 11:39
5/5 A kérdező kommentje:
"listába
2023. okt. 23. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!