Eltűntek az ismerőscsoportjaim megosztásai, helyette csak a csoportokban lévő személyek neve van. Megoldás?
Figyelt kérdés
A facebook felajánlja hogy az ismerősöket , különféle csoportok szerint rendezhetem. Ez pár héttel ezelőttig működött is, láttam a lakóhelyemhez közeliek mit osztanak meg, a távolabbi ismerősök posztjait is láttam, ám pár hete, ezen csoportokban már csak magukat a személyeket találom, a posztjaik meg néha a hírfolyamomban. Mi lehet a megoldás? Amit a facebook javasolt, az ismerőslista kezelése nem működik, ugyanis csak a személyek arcképe van rajta, semmi más. Na meg az opció hogy hozzáadhatok, illetve törölhetem a listát. Megoldás esetleg?
Néha felnézek a face-re és olyankor zavar, hogy nagy ritkán botlok bele az ismerősök posztjaiba.
#facebook #ismerős #poszt
2021. aug. 18. 02:19
1/2 anonim válasza:
Ezek a csoportok már régebben megszűntek, csak nem egyszerre jut el mindenkihez az adott "fejlesztés".
2/2 A kérdező kommentje:
Á, értelek. Kösz a választ, ment a zöld!
2021. aug. 21. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!